کسانی که در خواب رویا نمی بینند منتظر آلزایمر باشند!

خوابیدن و خواب دیدن یکی از مرموز ترین رفتاری است که بشر هنوز از آن به طور کامل سر در نیاورده است. اصلا چرا زمانی که میخوابیم و بدن در حال استراحت است باید رویا ببینیم و ذهنمان تصویر سازی کند؟ چرا های زیادی در باره خواب وجود دارد که علم هنوز به پاسخ قانع کننده ای نرسیده است.

یکی از کشفیات جدید در مورد خواب و رویا دیدن میگوید: کسانی که رویا نمیبینند در معرض ابتلا به آلزایمر هستند!

جدیدترین تحقیقاتی که پژوهشگران در مورد آلزایمر انجام داده اند در یافته اند که آلزایمر به کیفیت خواب مرتبط است و کسانی که میگویند من زمان خوابیدن رویا نمیبینم بیشتر از هر فرد دیگری در معرض ابتلا به آلزایمر است.

یافته های این محققان بر اساس مطالعه ی خواب ۳۲۱ نفر شرکت کننده در آزمایشی است، که به مدت ۱۲ سال تحت نظر قرار داشته اند.

محققان بر اساس این بررسی ها دریافته اند که خطر ابتلا به هر نوع زوال عقل در افرادی که دارای میزان خواب همراه با حرکات سریع چشم (REM، مرحله ای از خواب که اغلب فرد رؤیا می بیند) ۹ درصد نسبت به دیگر افراد بیشتر است. همچنین در این افراد، خطر ابتلا به آلزایمر تا ۸ درصد بیشتر است. دکتر متیو پاسه، محقق ارشد این مطالعه از دانشگاه بوستون در آمریکا، می گوید:

مراحل مختلف خواب ممکن است بر ویژگی های بیماری آلزایمر تأثیر بگذارد. نتایج مطالعه ی ما نشان می دهند که می توان با سازوکار خواب با حرکات سریع چشم، تا حد زیادی بیماری زوال عقل را پیش بینی کرد.

با وجود اینکه محققان می دانند بیماران مبتلا به زوال عقل با مشکلات خواب مواجه هستند؛ اما علت این موضوع یا نقش آن در بروز این مشکل هنوز به خوبی شناخته نشده است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *