فعالیت بدنی در سالمندان چه مزایایی دارد؟

  1. خطر ترویج شرایط مزمنی از قبیل بیماری قلبی، دیابت و سرطان را کاهش می دهد.
  2. به کنترل مشکلاتی از قبیل پر فشار خونی، چاقی و کلسترول بالا کمک می کند.
  3. توانایی افراد را در اجرا و عملکرد به صورت مستقل و مواجهه با مشکلاتی از قبیل بیماریهای ریوی و آرتریت بهبود می بخشد.

نکاتی درباره ازدواج بین افراد سالمند

پتانسیل فعالیت بدنی منظم در جلوگیری از ابتلا به بیماریهای مزمن و حفظ استقلال بدین معناست که داشتن یک زندگی فعال در سالخوردگی می تواند کلید اساسی موفقیت و تندرستی باشد.

سالمندان می توانند بیشتر از فعالیت هایی بهره ببرند که با هدف حفظ و افزایش قدرت عضله و تعادی طراحی شده باشند. اخیرا مرور برنامه های تمرینی ویژه سالمندان نشان داده است که برنامه هایی که به منظور افزایش قدرت عضلانی، بهبود تعادل و راه رفتن طراحی شده اند احتمال افتادن در سالمندان را بطور معنی داری کاهش می دهد. متخصصان توصیه کرده اند که سالمندان حداقل هفته ای سه روز در برنامه های تمرین قدرتی مشارکت نمایند تا قدرت و استقامت عضلانی آنها حفظ شده و بهبود یابد.

سالمندان همچنین باید در فعالیت هایی که به حفظ و افزایش انعطاف پذیری منجر می شود شرکت کنند. از آنجایی که سالمندان به آثار فعالیت بدنی حساس هستند حتی سطوح اندکی از فعالیت نیز در مقایسه با یک شیوه زندگی غیر فعال می تواند بر سلامتی آنها آثار مثبتی داشته باشد.

سالمندانی که مبتلا به بیماریهای مزمن یا ناتوانایی های جسمی هستند می توانند سطح تندرستی خود را با انجام فعالیت های بدنی سبک به ویژه اگر بطور روزانه انجام شود افزایش دهند. اجرای سطوح متوسطی از فعالیت های کم برخورد از قبیل شنا، ورزش های آبی و تمرینات کششی برای سالمندانی که دارای مشکلات حرکتی هستند توصیه می شود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *