چه اتفاقاتی در حین امساک ممکن است پیش آید

غذاهای کاهنده انرژی

بسیاری از مردم از دست زدن به این گونه امساک و روزه داری هراسناک هستند اما تجربه نشان داده است که با شروع امساک و گذراندن سه روز اول سموم و انگل ها شروع به خارج شدن و کاهش پیدا کردن می نمایند و به تدریج شخص به احساس ضعف و خستگی و حتی مختصر تهوع و استفراغ و دردهای عضلانی و مفصلی عادت خواهد کرد.


اگر در این امساک  احساس ناراحتی و بیماری دست می دهد به خاطر مواد گیاهی و شربت آبلیمو و مواد معدنی مصرفی نیست بلکه به خاطر کنده شدن انگل ها و جدا شدن سموم و حرکت آن در قسمت های مختلف است.

اگر حوصله کافی وجود داشته باشد این مواد مزاحم خارج خواهند شد. در نظر بگیرید که اگر این مواد باقی ماند چه اشکالاتی به وجود می آورند. با استفاده کردن از هوای آزاد، روش های کوتاه مدت و دریافت ماساژها بعضی از این اشکالات روزهای اول برطرف می شود و در کل با گذشت چند روز اول اغلب روزه داران مایل به ادامه آن خواهند بود.
توصیه می شود که طوری از مواد غذایی گیاهی و خام استفاده شود که روزانه با مصرف آب و مایعات موجود در شربت آبلیمو، مزاج چند بار عمل کند.

بررسی مدفوع در این دوران می تواند به خوبی نشان دهد که چگونه مواد دفعی و ته نشست روده ها دفع می گردد.

 

اینک که امساک را می خواهید رها کنید توصیه می شود که ناگهان به رژیم غذایی معمول خود روی آور نشوید بلکه به تدریج و آرام آرام مایعات و شربت آبلیمو را کاهش داده و به غذای معمولی خود که پخته و آماده است گرایش پیدا کنید.

 

در روز نهم که به شکستن امساک خود می پردازید توصیه می شود که به سراغ آب میوه تازه و میوه های تازه بروید. مثلا برای ناهار از سوپ سبزی و برنج توام با سالاد فصل استفاده کنید. و برای شام از ماهی و مرغ پخته و مواد گذاهی در کنار آن استفاده کنید.

در روز دهم بتدریج غذای معمول صبحانه و ناهار و شام خوردن طبق برنامه های قبلی که بایستی مواد پروتئین، مواد قندی، نشاسته ای و چربی باشد در نظر بگیرید. البته آنهایی که مایلند این دستور سم زدایی را تا ۹۰ روز هم ادامه دهند خود می توانند برنامه ویژه ای را تنظیم کرده به خود اختصاص دهند.

 

توصیه شده است که این سم زدایی را که توام با مصرف داروهای ضد انگل است هر شخص تا سالی دوبار می تواند انجام دهد تا خود را از سموم و ته نشست های غیرمعمول و انگل های روده رها کند. این روزه داری و امساک را در مسافرت هم می توان به کار برد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *