زندگی اولیه‌ی نئاندرتال‌ها چگونه بوده است؟

مطالعه‌ی جدیدی که نتایج آن در کنفرانس آکادمی ملی علوم آمریکا ارائه شده، نشان داده است که نئاندرتال‌های ۷۰،۰۰۰ تا ۵۰،۰۰۰ سال پیش در ایتالیای کنونی مانند انسان‌های مُدرن بچه‌داری می‌کرده‌اند.
تا کنون مطالعات زیادی در مورد تفاوت‌های نئاندرتال‌ها و هوموساپین‌ها انجام شده است. هر دوی این گونه‌های انسانی کمتر شناخته شده هستند و شک و تردیدهای فراوانی در مورد نحوه‌ی رشد و حیات آن‌ها در ماه‌های اولیه‌ی زندگی وجود دارد.
دکتر «آلیشیا ناوا» از دانشگاه ساپینزا در رم، می‌گوید: «از شیر گرفتن کودکان بیشتر از اینکه به فرهنگ ارتباط داشته باشد، به فیزیولوژی بدن انسان مرتبط است. در انسان‌های مُدرن از جوامع و فرهنگ‌های مختلف، در سنین حدود ۶ ماهگی غذای جامد را برای نوزاد شروع می‌کنند. اکنون ما دریافته‌ایم که نئاندرتال‌ها نیز بچه‌های خود را همزمان با انسان‌های مُدرن از شیر می‌گرفتند.»
دکتر «فدریکو لاگلی» از دانشگاه بلونیا، می‌گوید: «به نسبت دیگر انسان‌های نخستین، قابل توجیه است که نیاز مغز به انرژی برای بزرگ‌تر شدن باعث می‌شود غذای جامد در نوزادان نئاندرتال، زودتر از بقیه شروع شود.»
در این مطالعه، محققین فسیل چهار دندان کشف شده در شمال ایتالیا را مورد بررسی قرار داده‌اند. از این چهار دندان شیری، سه مورد متعلق به نئاندرتال‌های ۷۰،۰۰۰ تا ۵۰،۰۰۰ سال پیش و یک مورد متعلق به انسان‌های مُدرن بوده است.
دکتر «استفانو بنازی» از دانشگاه بلونیا، می‌گوید: «بررسی نتایج این تحقیق نشان می‌دهد که کودکان نئاندرتال هم وزن کودکان انسان‌های مُدرن بوده‌اند و وضعیت دستگاه گوارش مشابهی داشته‌اند و تغذیه‌ی آن‌ها در دوران کودکی نیز مشابه بوده است.»
محققین با استفاده از آنالیز ایزوتوپ‌های استرانسیوم داده‌های مربوط به تحرکات منطقه‌ای نئاندرتال‌ها را نیز کشف کرده‌اند. دکتر «ولفگانگ مولر» از دانشگاه گوته فرانکفورت، می‌گوید: «جابه‌جایی‌های نئاندرتال‌ها کمتر از چیزی بوده که تا کنون تصور می‌شد. نشانه‌های ایزوتوپ استرانسیوم در دندان‌های آن‌ها نشان می‌دهد که اکثر مدت عمر خود را نزدیک خانه‌ی خود سپری کرده‌اند. بنابراین می‌توانسته‌اند از منابع محلی موجود بیشترین بهره را ببرند.»
دکتر «مارکو پرسانی» از همکاران این تحقیق از دانشگاه فرارا، می‌گوید: «علی‌رغم خنکی منطقه‌ی شمالی ایتالیا در زمان مورد بررسی، این منطقه از نظر منابع غذایی نیز غنی بوده است. این منطقه از نظر مناظر اکولوژیکی نیز گوناگونی خوبی داشته و غارهای متعددی برای زندگی در آن وجود داشته است.»

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *