انتشار فیلم‌ مستهجن پورن از دختر جوان تهرانی !

اخاذی و انتقام از دختر جوان تهرانی و انتشار فیلم پورن مستهجن وی در فضای مجازی جنجالی شد. مأمور قلابی که به ادعای شاکی پس از اذيت و اذیت دختر جوان تصمیم داشت وی را طعمه اخاذی قرار دهد، با شکایت این دختر دستگیر شد.

 هفته گذشته دخترجوانی به دادسرای جنایی تهران مراجعه کرد و گفت: دو ماه قبل در یکی از خیابان‌هاي‌ پاسداران در حال عبور بودم که چند پسر جوان مزاحمم شدند.
اول سعی کردم با بی‌توجهی به آن ها، به مسیرم ادامه دهم؛ اما دست‌بردار نبودند. در همین حین، مرد جوانی که سوار بر خودرویی شاسی‌بلند بود، کنار خیابان توقف کرد و بعد از پیاده‌شدن، به سمت ما آمد.
او به رفتار پسرها اعتراض کرد و بعد هم خودش را مأمور معرفی کرد و رفتار تندی هم با چند پسر کرد. وقتی فکر کردم ماجرا تمام شده است، از من خواست سوار ماشین او شوم.
رفتار مرد جوان که خودش را سهیل معرفی کرد، خیلی معقول بود. خودروی شاسی‌بلند و رفتار با‌نزاکت او، من را مجاب کرد باور کنم او مأمور است و سوار ماشین شدم و این آغاز ماجرا بود.
دختر جوان که شیلا نام دارد، ادامه داد:
سهیل بجای این که بطرف خانه‌مان برود، تغییر مسیر داد و به سمت بزرگراه تهران- قم رفت و گفت باید تشکیل پرونده بدهد. وقتی من رابه مخفیگاهش برد، متوجه شدم او دروغ گفته‌ که مأمور است و نقشه شومی طراحی کرده است و همه ی این رفتارها برای جلب اعتماد من بوده است.
سهیل بعد از اذيت و اذیت، من رابه خانه رساند و بعد از ان بود که مشکلاتم شروع شد. سهیل تهدید می کرد اگر از این موضوع حرفی بزنم، فیلم‌هایي راکه از من گرفته، پخش خواهد کرد.

فیلم پورن دختر جوان

شیلا ادامه داد:
خواسته‌هاي‌ سهیل هرروز بیشتر از قبل میشد و با تهدید انتشار فیلم، طلا و پول‌هایم را هم گرفت. در نهایت، سه بار با همین تهدید من رابه مخفیگاهش برد و هر بار فیلم‌هایي از من تهیه می کرد.
هر‌وقت اعتراض میکردم، او تهدید می کرد و مطمئن بودم که اگر حرفی بزنم، او عکسهای را منتشر می کند. من که از تکرار خواسته‌هایش خسته شده بودم، تصمیم خودم را گرفتم و به او گفتم هر کاری که دلش میـــخواهد، انجام دهد.
دختر جوان در ادامه تشریح ماجرا، گفت:
این رفتار من نه‌تنها باعث نشد او دست از سر من بردارد، بلکه او موضوع جدیدی را مطرح کرد و به من گفت باید تیپ بزنم و به‌شدت آرایش کنم و کنار خیابان منتظر خودرو های مدل بالا بایستم و به آن ها بگویم ماشینم خراب شده و سوار خودروی انها شوم.
بعد سهیل با ماشین خود جلوی ما را بگیرد و بگوید شما با همسر من چه کار دارید ودر نهایت هم با این ترفند که می خواهد شکایت کند، از انها اخاذی کند. این ‌بار دیگر قبول نکردم؛ هرچه سهیل تهدید کرد که عکسهای و فیلم‌هایم را پخش میکند، زیر بار نرفتم.
زمانی که سهیل با مخالفت‌هاي‌ من مواجه شد، تمام عکس‌ها و فیلم‌هایي راکه از من داشت، برای اقوامم فرستاد. این دختر جوان درباره نحوه دسترسی این مأمور قلابی به عدد اقوامش، گفت:
عدد‌تلفن‌ها را از گوشی تلفن خودم برداشته بودو از همان لحظه تماس‌هاي‌ فامیل شروع شد و عکس و فیلم بود که برای من ارسال میشد. بعد از ان بود که تصمیم گرفتم به خاطر اخاذی، اذيت و اذیت، تهیه و انتشار فیلم‌هاي‌ مستهجن از من، شکایت کنم.
با شکایت دختر جوان، تحقیقات کارآگاهان پلیس آغاز و مرد جوان دستگیر شد؛ اما سهیل منکر گفته‌هاي‌ دختر جوان بودو در تحقیقات، داستان دیگری برای مأموران تعریف کرد و گفت:
اذيت و اذیتی در کار نبوده است و شیلا به خواسته خودش به خانه‌ام آمد. عکسهای وی را هم منتشر کردم چون او ٢٠‌ میلیون تومان از من گرفت و هربار که خواستم پولم را برگرداند، بهانه‌اي مطرح میکرد.
من پولم را نیاز داشتم و شیلا تصمیم به پرداخت ان نداشت و تهدیدهای من هم بی‌فایده بود. به ‌همین ‌دلیل دست به چنین کاری زدم. به‌دنبال اظهارات مرد جوان و گفته‌هاي‌ متناقض او با شکایتی که دختر جوان مطرح کرده بود، بازپرس دستور تحقیقات درباره ادعای هردو آن ها را صادر کرد.

مطالب مرتبط

۱ دیدگاه

  1. ا گفت:

    ببین با چه تیپی بوده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *