خورش جوجه
مواد لازم برای ۴ نفر:
- بادمجان ریزقلمی: ۸ تا ۱۲ عدد
- نعناع و جعفری: ۳۰۰گرم، ساطوری شده
- آبلیمو یا آبغوره: یکچهارم پیمانه
- روغن مایع: به میزان لازم
- نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:
۱ – بادمجانها را پوست کنده و نمک بپاشید تا تلخاب آن خارج شود، پس از حداقل ۳۰ دقیقه، آنها را شسته، خشک کرده و سرخ کنید.
۲ – ۶ قاشق غذاخوری روغن مایع را در یک قابلمه متوسط داغ کرده و نعناع و جعفری را ۸دقیقه روی شعله متوسط تفت دهید، سپس بادمجان را اضافه کرده و با ۲پیمانه آب جوش ۳۰دقیقه بپزید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و با کته سرو کنید.
نکات:
۱- برای لعاب دادن به خورش از یک سیبزمینی ورقه شده یا ۲ قاشق چایخوری نشاسته ذرت که در چند قاشق غذاخوری آب سرد حل شده، استفاده کنید.
۲- اضافه کردن چند کدوی قلمی سرخ شده خالی از لطف نیست.