طرز تهیه خوراک گوشت گاوِ مغولی در آرام‌پز

مواد لازم:

مخصوص ۴ نفر

  • ۴۵۰ گرم گوشت استیک از کتف گاو، خردشده
  •  ¼ فنجان نشاسته‌ی ذرت
  • ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون
  • ۱ عدد پیاز، ریز شده
  • ۱ قاشق سوپ‌خوری سیر، خردشده
  • ۳ عدد پیازچه‌ی سبز درشت، مکعبی خرد شده به ابعاد ۱ و نیم سانت
  • ½ فنجان سس سویا
  • ½ فنجان آب
  • ½ فنجان شکر قهوه‌ای
  • ½ قاشق چایخوری زنجبیل تازه، خردشده
  • ½ فنجان سس پرادویه

آماده سازی مواد: ۱۰ دقیقه

زمان پخت: ۴ ساعت و ۱۰ دقیقه

مجموع زمان: ۴ ساعت و ۳۰ دقیقه

طرز تهیه:

  1. تکه‌های گوشت استیکی کتف و نشاسته‌ی ذرت را در ظرف پلاستیکی محکم و درداری ریخته و خوب تکان دهید تا مطمئن شوید گوشت‌ها به نشاسته آغشته شده‌اند. اجازه دهید استیک‌ها به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کنند.
  2. در ماهی‌تابه‌ای بزرگ روغن زیتون را بر روی حرارت ملایم گرم نمائید. در حدود ۲ تا ۴ دقیقه استیک‌ها را درون آن ریخته، هم بزنید تا بپزند و قهوه‌ای شوند. پیاز، سیر، استیک کتف، پیازچه‌ها، سس سویا، آب، شکر قهوه‌ای، زنجبیل و سس پرادویه را درون آرام‌پز بریزید. اجازه دهید به مدت ۴ ساعت با درجه حرارت ملایم در آرام‌پز بپزند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید