طرز تهیه سالاد کاهو آسیایی
مواد لازم :
- ۵۰۰ گرم کاهو خرد شده
- ۴۵۰ گرم گوشت گاو بدون چربی
- یک قاشق غذا خوری روغن سرخ کردنی
- یک عدد پیاز بزرگ ، خرد شده
- یک چهارم فنجان سس
- دو حبه سیر تازه ، خرد شده
- یک قاشق غذا خوری سس سویا
- یک قاشق غذا خوری سرکه
- دو قاشق چای خوری زنجبیل خرد شده
- سس فلفل به مقدار لازم
- ۲۴۰ گرم شاه بلوط ، خشک و ریز خرد شده
- یک دسته پیازچه ، خرد شده
- دو قاشق چای خوری روغن کنجد
طرز تهیه :
ابتدا برگهای کاهو را شته و کنار میگذاریم تا آبش گرفته شود.
یک قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و روغن را اضافه میکنیم و گوشت گاو را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه تفت میدهیم تا ترد شود و سپس روغنش را تخلیه میکنیم.
و گوشت گاو را به یک کاسه بزرگ انتقال میدهیم.
پیاز را در همان قبلمه به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه تفت میدهیم و سپس سس ، سیر ، سس سویا ، سرکه ، زنجبیل ، سس فلفل را به پیاز اضافه میکنیم.
سپس شاه بلوط ، پیازچه ، روغن کنجد و گوشت گاو پخته شده را اضافه کرده و ۲ دقیقه هم میزنیم.
در پایان نیز کاهو را اضافه کرده و تزئین میکنیم.