طرز تهیۀ یک تست فرانسوی بی‌نظیر

تست فرانسوی

  • مواد لازم برای ۱۲ قطعه

  • ¼ لیوان آرد همه کاره
  • یک لیوان شیر
  • یک انگشت نمک
  • ۳ تخم مرغ
  • ½ قاشق چای خوری دارچین پودر شده
  • ۱ قاشق چای خوری عصارۀ وانیل
  • ۱ قاشق سوپ خوری شکر سفید
  • ۱۲ ورقۀ کلفت نان تست

دستورالعمل

  1. آرد را درون یک کاسۀ بزرگ بریزید، به آرامی شیر را با آن مخلوط کنید. نمک، تخم مرغ، دارچین، عصارۀ وانیل و شکر را با آن مخلوط کنید تا زمانی که ترکیبی یکدست ایجاد شود.
  2. یک ماهیتابۀ با سطحی روغنی را بروی حرارت متوسط قرار دهید.
  3. قطعه های نان را در این ترکیب بخوابانید تا زمانی که اشباع شوند. سپس دو طرف نان را بپزید تا زمانی که به رنگ قهوه ای طلایی رنگ در آید. آن را گرم سرو کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *