طرز تهیه کوکی لیمویی رژیمی

 کوکی لیمویی رژیمی

مواد لازم برای درست کردن ۲۰ تا ۲۲ کلوچه

  • ۱۱۵ گرم کره
  • ۶۰ گرم شکر
  • پوست و آب ۱ عدد لیمو
  • ۱۷۰ گرم آرد
  • ۵۰ گرم شکلات سفید (برای تزئین)

گام اول: درست کردن خمیر کوکی

فر را از قبل روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و روی سینی فر کاغذ سیلیکونی یا کاغذ روغنی بیندازید.

کره و شکر را با هم زن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود و پف کند (حد اقل ۳ دقیقه)

سپس پوست لیمو و یک قاشق غذاخوری آب لیمو را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

آرد را اضافه کنید و با قاشق آنقدر هم بزنید تا خمیر به هم بچسبد.

گام دوم: قالب زدن کوکی ها

خمیر را به حالت توپی شکل دربیاورید و بین دو کاغذ روغنی با وردنه به اندازه ۶ میلی متر صاف کنید.

با قالب کلوچه ها را در بیاورید و باقیمانده خمیر را دوباره صاف کنید تا دوباره با قالب کلوچه در بیاورید.

کلوچه ها را روی سینی بچینید و به مدت ۱۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید. (این کار باعث می شود کوکی ها داخل فر بهتر شکل بگیرند)

گام سوم: پخت کوکی ها

بعد از این که کلوچه ها را از یخچال بیرون آوردید روی کاغذ سیلیکونی با فاصله بچینید.

به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که لبه های کلوچه ها طلایی رنگ شود.

کوکی ها را از فر بیرون بیاورید چند دقیقه صبر کنید تا سرد شوند سپس از روی سینی بردارید.

گام چهارم: تزئین کوکی ها با شکلات سفید

طعم کوکی ها عالی شده اما اگر می خواهید طعم و ظاهر بهتری داشته باشد آن ها را با شکلات سفید تزئین کنید.

شکلات سفید را داخل مایکروفر در فاصله های ۱۰ ثانیه ای ذوب کنید و بین هر ۱۰ ثانیه آن را هم بزنید. سپس شکلات را داخل قیف بریزید و روی کوکی ها را با آن تزئین کنید.

کلوچه ها را می توانید به مدت ۵ الی ۷ روز داخل ظروف بدون هوا نگه دارید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید