چگونه کله پاچه درست کنیم؟

مواد لازم:

۱ـ کله پاچه پاک شده:۱ دست

۲ـ نمک و فلفل و زرد چوبه: به مقدار لازم

۳ـ دارچین: به مقدار لازم

۴ـ پیاز درشت:۱ عدد

۵ـ سیر: ۲ یا ۳ حبه


طرز تهیه:

کله پاچه تمیز شده را به همراه کلیه مواد فوق به جز نمک داخل قابلمه ریخته و در آن آب میریزیم و آن را روی گاز قرار می دهیم . درب قابلمه را می بندیم. می توانید برای از بین بردن بوی نامطبوع کله پاچه از ادویه های گوناگون استفاده کنید.
بعد از اینکه کله پاچه پخت به آن نمک اضافه می کنیم تا مزه دار شود.
برای خوردن کله پاچه ابتدا آب آن را صرف می کنیم، سپس استخوان ها را جدا کرده و مغز را جدا می کنیم و همچنین لایه سفید رنگ روی زبان را نیز جدا می کنیم. بقیه قسمت های کله پاچه قابل خوردن می باشد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *