چگونه آش رشته درست کنیم؟

چگونه آش رشته درست کنیم؟

مواد مورد نیاز

۱ـ سبزی آش (که شامل جعفری، گشنیز، اسفناج و تره می باشد): ۱ کیلو

۲ـ رشته آش:۵۰۰ گرم

۳ـ کشک: ۲۵۰ گرم

۴ـ نخود: ۱۰۰ گرم

۵ـ عدس:۲۰۰ گرم

۶ـ لوبیا چیتی: ۱۰۰ گرم

۷ـ لوبیا قرمز: ۱۰۰ گرم

۸ـ پیاز:۵۰۰ گرم

۹ـ زرد چوبه: ۲ قاشق چایخوری

۱۰ـ نعنا خشک: به مقدار لازم

۱۱ـ زعفران آب شده

۱۲ـ روغن: ۲۰۰ گرم


روش تهیه:

حبوبات را از قبل خیس می کنیم و می گذاریم به خوبی بپزند. در همین حین سبزی را شسته و خورد می کنیم و به همراه عدس می گذاریم تا بپزد. کمی بعد حبوبات را به عدس اضافه می کنیم و پیاز را جداگانه در روغن سرخ می کنیم.نیمی از پیاز را با زردچوبه تفت داده و به آش اضافه می کنیم نمک و فلفل را نیز اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا سبزی و عدس به خوبی بپزند. در این مرحله رشته ها را نصب می کنیم و داخل آش می ریزیم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به خوبی جا می افتد. سپس آش را داخل ظرف ریخته و با پیاز و نعنا آن را تزیین می کنیم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *