طرز پخت پیراشکی مثلثی شکل پنیری

پیراشکی

پیراشکی یا به زیان ترکیه ای بورک، یکی  معروفترین و پرطرفدارترین خوراکیهاست . به همین دلیل در نظر داریم روش درست کردن پیراشکی را به شما کاربرانی که به هنر آشپزی علاقه  دارید، آموزش بدهیم. به این  پرسش شما که چگونه با خمیر یوفکا پیراشکی درست کنیم به شکل تصویری آموزش  پیراشکی مثلثی شکل پنیری را ببیند

مواد لازم برای پیراشکی مثلثی شکل پنیری

یوفکا ۳ عدد

پنیر سفید ۳۵۰ گرم

جعفری مقداری

سس:

تخم مرغ ۱ عدد

روغن زیتون ۱ استکان

شیر ۱ استکان

۵ قاشق غذاخوری آب

رویه: زرده تخم مرغ ۱ عدد

روغن مایع ۱ قاشق

کنجد یا سیاه دانه

طرز تهیه پیراشکی مثلثی شکل پنیری:

ابتدا مواد داخلی را آماده میکنیم  در یک ظرف پنیر سفید ریخته رویش جعفری ریخته  و خوب مخلوط میکنیم

برای درست کردن سس: تخم مرغ, روغن زیتون, شیر و آب می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم

حالا  روی میز کار یک عدد یوفکا باز کرده وقتی سس ریختیم رویش مواد پنیردار را می ریزیم و خوب می مالیم تا به همه جای خمیر آغشته شود مثل تصویر کناره های یوفکا را به داخل تا میکنیم سپس  با دو زاویه دیگر رول میکنیم  و با چاقو نصف میکنیم سپس به شکل مثلت تا می کنیم در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده می چینیم حالا  رویش مخلوطی از زرده تخم مرغ و روغن مایع میمالیم رویش کنجد یا سیاه دانه می پاشیم در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم  بمدت ۳۰ دقیقه تا رویش طلایی شود

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *