آموزش پخت مرغ تنوری با سس مخصوص
برای تنوری کردن مرغ، ابتدا گریل را با شعله خیلی زیاد گرم کنید، سپس حرارت را پایین آورده و روی حالت متوسط قرار دهید.
زمان تهیه: ۱۰ دقیقه به علاوه ۶۰- ۳۰ دقیقه زمان خواباندن آن
زمان پخت: ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای ۴ نفر
- ماست کم چرب: ۱۵۰ گرم
- سیر: ۲ حبه، کوبیده شود.
- زیره سبز: یک قاشق چای خوری
- زردچوبه: یک چهارم قاشق چای خوری
- رنگ خوراکی قرمز: دو قطره
- سینه مرغ: ۴ عدد
برای سس نعنا:
- نعنای کاملا خرد شده: یک قاشق غذاخوری
- سیر خرد شده: یک حبه کوچک
- خیار کوچک: یک عدد، به صورت مکعبی و ریز خرد شود.
- ماست کم چرب: ۱۵۰ گرم
- آب یک لیمو ترش تازه
- نمک و فلفل به اندازه لازم
- روغن: مقداری
طرز تهیه:
• درون یک کاسه، ماست، سیر، زیره، فلفل، زردچوبه، رنگ خوراکی و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
• سینه های تمیز شده و بدون پوست مرغ را درون مخلوط فوق به مدت ۶۰- ۳۰ دقیقه قرار دهید و هر چند دقیقه یک بار آن ها را برگردانید.
• برای تهیه سس: نعنا و سیر و خیار را درون دستگاه مخلوط کن خوب با هم مخلوط کنید سپس ماست و در نهایت، آب لیمو و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و کمی دیگر آن ها را هم بزنید .سس آماده شده را تا زمان سرو، درون یخچال قرار دهید.
• سینه های مرغ را در ظرفی نسوز قرار داده و روی آن را با برس روغن بمالید.
• مرغ را با حرارت متوسط گریل به مدت ۳۵ – ۳۰ دقیقه بپزید. گاهی مرغ را برگردانده با بقیه روغن چرب کنید.
• مرغ تنوری با سس مخصوص ماست و نعنا میل کنید.