احساس گناه و خود تنبیهی

تنهایی

احساس گناه

احساس گناه و خود تنبیهی :

فردی که در اثر اسیب های روانی مملو از خشم هستش لاجرم مملو از گناه هم هست هرچه خشم بیشتر تولید شودگناه نیز به تبع آن بیشتر تولید میشود

گرایش فطری به عشق و صمیمیت و تعارض آن با خشونت احساس گناهی را در دل شکل میدهد که در اثر تعارض مهر و خشونت احساس بسیار دردناکی است،درنتیجه سرکوب میشود

هرچه آسیب روانی شدیدتر باشد،خشم هم شدیدتر است

و هرچه خشم و غیظ شدیدتر و وحشیانه تر ،احساس گناه ناشی از ان نیز بیشتر است.

چنین حجمی از گناه با ظرفیت روانی برای تجربه ی آن ناهمخوان میشود،در نتیجه سرکوب میگردد و انرژی به وجود امده از این سرکوب صرف سوخت برای شرم و خودتنبیهی میگردد.

در مقابل تجربه این احساس دردناک _در درمان_ لازمه ی دگردیسی خشونت به شفقت است .

در غیر این صورت ،سازوکار دفاعی خودتنبیهی و شرم ادامه خواهد یافت. هرچه خشونت بیشتری در دل لانه کرده باشد ،درد احساس گناه در اثر این تعارض خشونت با نیاز به صمیمیت و مهر بیشتر خواهد بود.

فرایند درک و تجربه خشونت و وحشت در روانکاوی زاینده یاحساس گناه شدیدی است.

این احساس گناه در سایه درک و تجربه عشق نسبت به موضوع مورد خشونت تجربه میشود.

احساس گناهی که در لایه زیرین حجم عظیمی از غیظ و خودتنبیهی قرار میگیرد، عمیق و دردناک است.

اما اگر چنان آسیب روانی حادث نشده باشد، در آن صورت گناه آنچنانی نیز در دل ریشه نمیکند و لاجرم درد شدیدی نیز وجود نخواهد داشت.

درد ناکی گناه به عمق و شدت آن  بستگی دارد و عمق و شدت این احساس گناه به عمق و شدت غیظ و خشونت در دل بستگی دارد.

حساسیت ها

هیپنوتیزم نشانگان و حتی خود بیماری را نیز نابود می کند. اگر در فصل خاصی دچار حساسیت می شوید، برای به تعویق انداختن یا ریشه کن کردن آن، مرتب خود را هیپنوتیزم کنید، علاوه بر این می توانید واکنش های منفی خود را به حداقل برسانید و.بدون هیچ عوارض جانبی، احساس آرامش و آسودگی کنید.

تصویر ذهنی

وقتی در حالت خلسه قرار دارید، روی دستگاه تنفس متمرکز شوید و به صورت عمیق نفس بکشید. طوری نفس بکشید که گویی لوله های مجاری تنفسی پاک می شوند.

تلقین

مرتب به خود بگوئید: حس می کنم، همچون اسفنجی هستم که هر بار که نفس می کشم، نسبت به حساسیت مقاومت بیشتری پیدا می کنم. چشم های حساس، بینی سرما زده، عطسه و سرفه و کهیر نمی تواند من را آزرده خاطر سازد.

عزت نفس

رایج ترین مانع بر سر راه خوشبختی، نداشتن عزت نفس است. احترام امری ضروری برای موفق شدن در همه زمینه ها همچون روابط اجتماعی، شغل ها، سلامت عاطفی یا ذهنی است. شما معمار زندگی خود هستید. شخصیتی که از خود بروز می دهید، نشان می دهد که دیگران شما را چقدر ضعیف و یا قوی می دانند.

تصویر ذهنی

هنگام انجام هیپنوتیزم شما هنرمندی هستید که خود را به تصویر می کشید. شما تصمیم می گیرید که دیگران شما را چگونه ببینند. تصویر شخصیتی مهم را از خود ایجاد کنید. شخصی که توانسته است با اثبات ارزش های خود، احترام و اعتبار کسب کند.

تلقین

عزت نفس خود را حفظ می کنم تا دیگران به من احترام بگذارند. هرگز هنگام مکالمه با دیگران، خودم را دست کم جلوه نمی دهم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *