از خاصیت های درمانی چلغوز چه میدانید

 

آیا شما هم جزو علاقه مندان به مصرف چلغوز هستید این دانه خوراکی چه خاصیت های درمانی به همراه دارد می خواهیم در این باره از متخصصین طب سنتی سوالاتی بپرسیم اطبای طب سنتی برای تقویت حافظه و همچنین درمان بیماری‌های کلیوی و کبدی از این گیاه استفاده می کنند .

چلغوز دانه‌ای قهوه‌ای رنگ شبیه هسته خرما است که بوداده آن استفاده می شود و خواص بسیاری دارد.

گیاه چلغوز بومی کشورهای پاکستان، افغانستان و هیمالیا است و استفاده از این گیاه همانند روغن زیتون برای سلامتی بدن انسان مؤثر است.
عناصر تشکیل دهنده این گیاه از موادی مانند املاح معدنی، ویتامین E، A و K، پروتیین، پتاسیم، نیاسین، منگنز، منیزیم و آهن تشکیل شده است.
چلغوز دشمن تری گلیسیریدماده فیبر موجود در چلغوز در زمان مصرف باعث کاهش عوارضی مانند تری گلیسرید خون، چاقی و خستگی می شود، ماده اسید اولیک در این گیاه گلیسریدهای مضر را از بین برده و مصرف چلغوز باعث جلوگیری از آسیب رادیکال‌های آزاد می‌شود.همچنین؛ این گیاه در درمان بیماری‌های کلیوی، کبد، سرماخوردگی و دردهای عضلانی بسیار موثر بوده و چربی غیراشباع موجود در چلغوز در زمان مصرف سکته قلبی، تپش قلب و کلسترول خون را کاهش می‌دهد.
تقویت کننده حافظه مصرف گیاه چلغوز به دلیل وجود چربی غیر اشباع و اسیدآمینه باعث تقویت حافظه، چشم نافع و سیستم ایمنی بدن می‌شود.
گفتنی است؛ می‌توانید مغز چلغوز را نرم کرده و سپس بر روی پوست بمالید و بعد از مدت ۴۵ دقیقه آن را بشویید، این عمل باعث تقویت پوست می‌شود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *