برگر بیف و قارچ یک تیر و چند نشان

مواد لازم برای ۴ نفر:

  •    پیاز کوچک: یک عدد، خرد شده
  •   قارچ: ۱۵۰گرم، خرد شده
  •   گوشت گوساله کم‌چرب: ۴۰۰گرم، چرخ‌کرده
  •   پودرنان خشک: ۵۰گرم
  •   سبزی معطرخشک: ۲ قاشق چای‌خوری
  •   رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری
  •   آرد: به میزان لازم
  •   روغن: به میزان لازم
  •   نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

روش تهیه:

۱- پیاز و قارچ را در غذاساز پوره کنید، سپس آن را با گوشت، پودرنان، سبزی و رب گوجه‌فرنگی مخلوط کرده و ورز دهید تا یکدست شود، نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

۲- مایه گوشت را به ۴بخش تقسیم کنید. دست‌های خود را آردی کرده و هربخش را به شکل همبرگر درآورید. برگرها را در یک سینی چیده و روی آن سلفون کشیده و ۳۰دقیقه در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

۳- روغن را در یک تابه داغ کرده و هرطرف برگرها را ۵دقیقه روی شعله متوسط سرخ کنید. بعد آن را با نان و سبزیجات دلخواه سرو کنید.

نکات:

  •   به‌جای سبزی خشک از یک قاشق غذاخوری سبزی تازه ساطوری‌شده می‌توانید استفاده کنید.
  •   مدت زمان سرخ کردن برگرها بسته به ضخامت درنظر گرفته شده متغیر است.
  •   اگر برگرها را روی زغال کباب کنید، طعم آن بسیار بهتر خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید