بهترین تبلت های بازار با قیمت کمتر از ۸۰۰ هزار تومان – مرداد ۹۵
با اینکه در سالهای اخیر طرفداران تبلتها کمتر شدهاند، اما همچنان تبلتهایی با قیمت مناسب فروش خوبی در بازار داشته و البته تنوع زیادی نیز دارند. اگر شما نیز به دنبال تبلتهای با قیمت مناسب هستید و البته در بازار گستردهی این تبلتها سردرگم شدهاید، پیشنهاد میکنیم در ادامه با اینفو همراه باشید تا بهترین تبلتهای بازار با قیمت زیر ۸۰۰ هزار تومان را معرفی کنیم.
تبلتها با نمایشگر بزرگ خود قصد دارند برخی نیازهای مشخص و مبتنی بر اپلیکیشن و برنامهها را برطرف کنند. بسیاری از ما دلیل انتخاب و خرید یک تبلت را خواندن کتاب، تماشای فیلم، وبگردی و امثال این موارد میدانیم. اما انتخاب اینکه کدام تبلت میتواند نیاز مشخص ما از اینگونه وسایل را به شکل کامل برطرف کند، این روزها بسیار سخت شده است. شاید خیلیها به سراغ فبلتها یا گوشیهای هوشمند بروند، ولی هنوز کاربران زیادی هستند که با توجه به احساس نیاز خود، به دنبال خرید تبلت هستند.
بروزرسانی مرداد:
در بروزرسانی این ماه قیمت همه تبلتهای لیست قبل بروز شدهاند و مدیاپد M2 هواوی نیز به عنوان گزینهای قابل تامل با قیمت مقرون به صرفه و امکان پشتیبانی از دو سیم کارت و مکالمه اضافه شده است.
نکاتی که پیش از خرید تبلت باید به آنها توجه کنید
- پیش از انتخاب و خرید یک تبلت حتما باید نیازهای خود را از این نوع محصولات مشخص کنید. برای شناسایی بهتر نیازهای خود توصیه میکنیم به مقالهی راهنمای خرید تبلت مراجعه کنید.
- یکی از عمدهترین دلایل خرید تبلتها، اندازهی بزرگ صفحهنمایش این محصولات است؛ بنابراین در این زمینه باید توجه بسیار شود. در بازهی محصولات کمتر از ۸۰۰ هزار تومان بیشتر تبلتها اندازهای کمتر یا برابر ۸ اینچ دارند. مهمترین دلایلی که شما ممکن است در بین چند نمونه تبلتهای ۸ اینچ و کوچکتر خرید خود را انجام دهید، سهولت حمل و نقل و قیمت ارزانتر است. اگر تبلت را برای تماشای فیلم و وبگردی با رزولوشن بالای تصاویر در نظر دارید، قطعا تبلتهای ۱۰ اینچی و بزرگتر تجربه بسیار لذتبخشتری در اختیار شما قرار میدهند.
- وضوح تصاویر یا همان رزولوشن نمایشگر از دیگر بخشهای مهم در انتخاب یک تبلت است. رزولوشن و تراکم پیکسل بالاتر در تبلت برابر با لذت بردن بیشتر از کار با این وسیله است. بنابراین در بین تبلتهای این لیست سعی کنید بالا بودن رزولوشن و تراکم پیکسلی نمایشگر را مد نظر داشته باشید. برای تبلتهای ۷ و ۸ اینچ رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۲۰۰ پیکسل میتواند انتخاب بهتری به حساب آید.
- بسیاری از افراد به دنبال تبلتهایی هستند که از سیمکارت پشتیبانی میکنند؛ تبلتها در این زمینه به سه دسته تقسیم میشوند: گروه اول کاملا از سیم کارت پشتیبانی میکنند و قابلیت مکالمه را نیز به شما ارائه میدهند. گروه دوم از سیم کارت پشتیبانی میکنند، اما قابلیت مکالمه ندارند و بالاخره گروه آخر که به کلی نمیتوانند از سیم کارت و مکالمه پشتیبانی کنند. در بخش مشخصات فنی حتما به این موضوع دربارهی تبلت منتخب خود توجه داشته باشید. البته برای بسیاری پشتیبانی از نسل چهارم اینترنت همراه نیز امری مهم است و به این دلیل در لیست زیر برخی تبلتها با امکان پشتیبانی از نسل چهارم اینترنت همراه نیز آورده شده است.
- از دیگر مسائل مطرح در انتخاب بهتر تبلتها، شرکت سازندهی آنها یا همان برند محصول است. در این قسمت توصیه میشود انتخاب خود را از بین تبلتهای کمتر شناخته شده یا اصلا شناخته نشده انجام ندهید. اما در ادامه لیستی خواهید دید که اکثرا توسط شرکتهای سازندهی چینی و غیر چینی معروف و شناخته شده تولید شدهاند که البته همگی توانستهاند اعتماد بسیاری از کاربران را تاکنون به خود جلب کنند.
- طراحی دستگاه از دیگر چالشهای انتخاب یک تبلت مناسب است. به دلایل مختلف ممکن است بخواهید برای کار کردن با تبلت خود این وسیله را برای مدتی در دست نگاه دارید. در اینجا سبکی و نازکی یک تبلت بسیار اهمیت پیدا میکند. اگر تبلت شما سنگین باشد و پس از مدتی دست شما را خسته کند، از انتخاب خود ناراضی خواهید شد. در همین زمینهی طراحی، تبلت یوگا ۲ و ۳ از شرکت لنوو ایدهای بسیار جالب دارد که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.
- توجه به نوع پردازنده و مقدار رم تبلت برای اجرای صحیح، سریع و قدرتمند فرامین سیستمعامل بسیار ضروری است. در بین تبلتهای این لیست بیشتر پردازندهها ساخت کوالکام، مدیاتک و اینتل هستند. این سه شرکت در زمینهی ساخت پردازنده سابقه طولانی دارند؛ اما باید به نوع این پردازنده در تبلتهای متفاوت نیز توجه داشته باشید. از طرفی مسلما مقدار رم ۲ گیگابایت فضای بیشتری برای اجرای بدون تاخیر اپلیکیشنها نسبت به حافظهی رم ۱ یا ۱.۵ گیگابایت فراهم میکند.
- سعی کنید پیش از انتخاب هر کدام از این تبلتها در صورت امکان یکبار آنها را از نزدیک تجربه کنید و گزینهای را انتخاب کنید که به سلیقهی شما بیشتر نزدیک است.
در مطلب پیشرو قصد داریم چند تبلت مهم و ارزشمند که در بازار ایران کمتر از ۸۰۰ هزار تومان قیمت خوردهاند را به شما معرفی کنیم. تمام تبلتهایی که معرفی خواهند شد از سیستمعامل اندروید بهره میبرند و این موضوع نشانهی تسلط بی چون چرای پلتفرم گوگل بر بازار تبلتهای ارزان است.
یوگا تبلت ۳ لنوو
مشخصات فنی:
- پردازندهی ۴ هستهای APQ8009 کوالکام با هستههای Cortex-A7 و فرکانس پردازشی ۱.۳ گیگاهرتز
- حافظهی رم ۱ گیگابایت و حافظهی داخلی ۱۶ یا ۸ گیگابایت
- صفحهنمایش IPS LCD اندازه ۸ اینچ با رزولوشن ۸۰۰ × ۱۲۸۰ پیکسل – تراکم پیکسلی ۱۸۹ پیکسل بر اینچ
- پردازنده گرافیکی Adreno 304
- دوربین ۸ مگاپیکسل و دارای دوربین جلو
- ابعاد: ۷ × ۱۴۶ × ۲۱۰ میلیمتر
- وزن ۴۷۲ گرم
- باتری لیتیوم پلیمری ۶۲۰۰ میلی آمپر ساعت
- سیستمعامل اندروید ۵.۱ آب نبات چوبی
- پشتیبانی از سیم کارت – قابلیت مکالمه
- پشتیبانی از اینترنت همراه نسل ۴G
یکی از منحصر به فردترین طراحیها در بین تبلتهای مختلف را یوگا تب ۳ در اختیار دارد. این تبلت به صورت پیشفرض از یک پایه نگهدارنده برخوردار است. این تبلت دوربین باکیفیتی دارد که تصاویر با وضوح بالا را ثبت میکند و بلندگوهای جلوی آن نیز صدای واضحی را منتقل میکنند. از لحاظ طول عمر باتری نیز این تبلت مدت زمان زیادی را میتواند همراه با شما بماند.
یکی از نقاط ضعف این دستگاه به وزن آن برمیگردد که نسبت به اندازه این دستگاه کمی بیشتر است. اگر از تبلت خود انتظارات متوسطی دارید و از آن طرف بودجه زیادی برای خرید این دستگاه نمیگذارید، یوگا تب ۳ لنوو یکی از بهترین انتخابها در محدوده کمتر از ۸۰۰ هزار تومان است.
قیمت ۶۰۰,۰۰۰ تومان
ذنپد ۱۰ ایسوس
مشخصات فنی:
- پردازندهی ۶۴ بیتی ۴ هستهای اتم اینتل Z3560 با فرکانس پردازشی ۱.۸۳ گیگاهرتز
- حافظهی رم ۲ گیگابایت و حافظهی داخلی ۱۶ گیگابایت
- پردازنده گرافیکی IMG PowerVR سری ۶ مدل G6430
- صفحهنمایش ۱۰.۱ دقت تصویر ۸۰۰ × ۱۲۸۰ پیکسل – تراکم پیکسلی ۱۴۹ پیکسل بر اینچ
- دوربین ۵ مگاپیکسل و دوربین جلو ۲ مگاپیکسل
- ابعاد: ۷.۹ × ۱۷۲ × ۲۵۱.۶ میلیمتر
- وزن: ۵۱۰ گرم
- باتری: لیتیوم پلیمری ۱۸ وات ساعت
- سیستمعامل: اندروید ۵ آب نبات چوبی
- پشتیبانی از سیم کارت
- پشتیبانی از اینترنت همراه نسل سوم ۳G و نسل چهارم ۴G
ایسوس تاکنون تبلتهای اقتصادی بسیار خوبی تولید کرده که در کنار قطعات سخت افزاری مناسب از طراحی و نرمافزاری خوب نیز برخوردار بوده است. این شرکت به تازگی از تبلتهای سری ذنپد پرده برداشته که شامل نسخههای ۷، ۸ و ۱۰ اینچی میشود.
نسخه ۱۰ اینچی زنپد در بین دستگاههای این شرکت از پردازنده بسیار خوب همراه با حافظه رم مناسب و نمایشگر مناسب برخوردار است. این تبلت از شبکههای ۳G و ۴G و حتی از قلم Z Stylus نیز پشتیبانی میکند. با این حال این تبلت از عملکرد سخت افزاری نه چندان قوی برخوردار شده و انتظار کیفیت بالایی از دوربین این دستگاه نیز نباید داشته باشید.
قیمت ۷۰۰,۰۰۰ تومان
مدیا پد ایکس ۱ هواوی
مشخصات فنی:
- پردازندهی Hisilicon Kirin 910 – Quad-Core CPU
- حافظهی رم ۲ گیگابایت و حافظهی داخلی ۱۶ گیگابایت
- صفحهنمایش ۷ اینچ و دقت تصویر ۱۲۰۰ × ۱۹۲۰ پیکسل – تراکم پیکسلی ۳۲۳ پیکسل بر اینچ
- دوربین ۱۳ مگاپیکسل و دوربین جلو ۵ مگاپیکسل
- ابعاد: ۷.۲ × ۱۰۳.۹ × ۱۸۳.۵ میلی متر
- وزن ۲۳۹ گرم
- باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت
- سیستمعامل اندروید ۴.۴.۲ کیتکت
- پشتیبانی از سیم کارت – قابلیت مکالمه
- پشتیبانی از اینترنت همراه نسل سوم
مدیا پد ایکس ۱ یکی از بهترین تبلتهای این لیست است. این تبلت در لیست ما بهترین کیفیت صفحهنمایش را داشته و از لحاظ عمر باتری نیز فوقالعاده است. کیفیت ساخت این تبلت نیز خوب است و دوربین قابل قبولی برای یک تبلت دارد. اگر کیفیت صفحهنمایش برای شما مهم است و به دنبال عمر باتری مناسب و امکان استفاده از اینترنت ۳G هستید، مدیاپد ایکس ۱ هواوی یکی از بهترین گزینهها است.
قیمت ۷۵۰,۰۰۰ تومان
مدیاپد M2 هواوی
مشخصات فنی:
- پردازندهی ۸ هستهای Kirin 930 با فرکانس پردازشی ۲ گیگاهرتز
- پردازنده گرافیکی Mali-T624
- حافظهی رم ۲ گیگابایت و حافظهی داخلی ۱۶ گیگابایت
- نمایشگر IPS LCD با اندازه ۸ اینچ و دقت تصویر ۱۹۲۰ در ۱۲۰۰ پیکسل – تراکم پیکسلی: ۲۸۳ پیکسل بر اینچ
- دوربین ۸ مگاپیکسل و دوربین جلو ۲ مگاپیکسل
- ابعاد: ۲۱۴.۸ × ۱۲۴ × ۷.۸ میلی متر
- وزن ۳۳۰ گرم
- باتری ۴۸۰۰ میلی آمپر ساعت
- سیستمعامل اندروید ۵ آب نبات چوبی
تبلت جدید هواوی از بدنه تمام فلزی برخوردار است و پردازنده ۶۴ بیتی قدرتمندی دارد. این تبلت از شبکه ارتباطی ۴G پشتیبانی میکند. نمایشگر این دستگاه رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۲۰۰ پیکسل دارد و از تراکم پیکسلی مناسب ۲۸۳ برخوردار است. البته نمیتوان زیاد روی قدرت و کیفیت این دوربین حساب باز کرد. دوربین تبلت جدید هواوی اما زیاد تعریفی نیست و نمیتوان زیاد روی آن حساب باز کرد. اندروید ۵ لالیپاپ همراه با رابط کاربری EMUI 3.1 مخصوص هوآوی روی این دستگاه استفاده شده است.
قیمت ۸۰۰,۰۰۰ تومان
تب اس ۸ لنوو
مشخصات فنی:
- پردازندهی Intel Atom Z3745 Quad-core 1.86 GHz
- حافظهی رم ۲ گیگابایت و حافظهی داخلی ۱۶ گیگابایت
- صفحهنمایش ۸ اینچ و دقت تصویر ۱۲۰۰ × ۱۹۲۰ پیکسل – تراکم پیکسلی ۲۸۳ پیکسل بر اینچ
- دوربین ۸ مگاپیکسل و دوربین جلو ۱.۶ مگاپیکسل
- ابعاد: ۷.۹ × ۱۲۳.۸ × ۲۰۹.۸ میلی متر
- وزن ۲۹۹ گرم
- باتری ۴۲۹۰ میلی آمپر ساعت
- سیستمعامل اندروید ۴.۴.۲ کیتکت
- پشتیبانی از سیم کارت – قابلیت مکالمه
- پشتیبانی از اینترنت همراه نسل چهارم ۴G
تب اس ۸ لنوو از بهترین و کاملترین تبلتهای موجود در لیست است. صفحهنمایش نسبتا بزرگ ۸ اینچی که رزولوشن و کیفیت بالایی دارد، در کنار پردازندهی نسبتا قدرتمند و پشتیبانی از نسل چهارم اینترنت باعث شده تا تب اس ۸ یکی از بهترین تبلتهای موجود در لیست باشد. البته جنس بدنهی این تبلت از پلاستیک بوده و باتری آن نسبتا کم حجم است که باعث میشود در مقایسه با مدیاپد ایکس ۱ کمی عقب بیفتد.
قیمت ۶۰۰,۰۰۰ تومان
فون پد ۷ ایسوس
مشخصات فنی:
- پردازندهی ۲ هستهای Intel Atom Z2520
- حافظهی رم ۲ گیگابایت و حافظهی داخلی ۱۶ گیگابایت
- نمایشگر ۷ اینچ با رزولوشن ۶۰۰ × ۱۰۲۴ پیکسل – تراکم پیکسلی ۱۷۰ پیکسل بر اینچ
- پردازنده گرافیکی PowerVR SGX544MP2
- دوربین ۸ مگاپیکسل و دوربین جلو ۲ مگاپیکسل
- ابعاد: ۱۹۶ در ۱۱۰.۶ در ۷.۹ میلیمتر
- وزن ۲۸۰ گرم
- باتری با ظرفیت ۱۵ وات ساعت
- سیستمعامل اندروید ۴.۴ کیتکت
- قابلیت نصب دو سیم کارت و مکالمه
- پشتیبانی از نسل سوم اینترنت همراه ۳G
بسیاری از ما دوست داریم تا گوشیهای هوشمندی با اندازه بسیار بزرگ داشته باشیم. فونپد ایسوس دقیقا با همین هدف ساخته شده و علاوه بر اینکه از دو سیم کارت پشتیبانی میکند قابلیت پشتیبانی از مکالمه را هم در خود گنجانده است. از نمایشگر و سختافزار این دستگاه البته نباید انتظار زیادی داشته باشید.
اگر دوست دارید یک تبلت با اندازه مناسب، حجم ذخیره سازی کافی و پشتیبانی دو سیم کارت همراه با مکالمه را در اختیار داشته باشید، فون پد ایسوس میتواند این امکان را برای شما فراهم کند.
قیمت ۳۲۵,۰۰۰ تومان
شما کدامیک از این تبلت ها را انتخاب میکنید؟