بهترین گوشی‌های هوشمند بازار با قیمت زیر ۶۰۰ هزار تومان – بهمن ۹۴

 

گوشی‌های هوشمند متنوعی با پلتفرم‌ها، مشخصات فنی، ویژگی‌های ظاهری و بسیاری فاکتورهای دیگر در بازه‌های مختلف قیمتی به بازار عرضه شده‌اند. از طرفی بسیاری از کاربران با توجه به بودجه‌ی مورد نظر خود، دنبال محصولات پایین‌رده هستند. به همین منظور راهنمای خرید گوشی‌های زیر ۶۰۰ هزار تومان را برای شما آماده کرده‌ایم. با اینفو همراه باشید.

در بخش راهنمای خرید برای گوشی‌های ارزان قیمت، به بحث و بررسی درباره بهترین تلفن‌های موجود در بازار که قیمتی کمتر از ۶۰۰ هزار تومان دارند، خواهیم پرداخت. مطمئنا گوشی‌های زیادی چه هوشمند و چه غیر هوشمند در این بازه‌ی قیمتی وجود دارند، اما راهنمایی که پیش روی شما است بر سه عبارت «هوشمند بودن»، «بهترین بودن» و «ارزان بودن» تکیه دارد. در ادامه، تلفن‌های هوشمندی را به شما معرفی خواهیم کرد که از نظر اینفو در محدوده محصولات ارزان قیمت، بهترین هستند و انتخاب‌های بهتری نسبت به تلفن‌های موجود در بازار به حساب می‌آیند.

این راهنما برای خریدارانی توصیه می‌شود که در دی ماه قصد خرید گوشی هوشمند و البته ارزان قیمت را دارند. گوشی‌هایی که نام خواهیم برد ترتیب و اولویتی ندارند و همگی انتخاب‌های خوبی به حساب می‌آیند؛ اما برای راهنمایی بیشتر در بخش مربوط به هر تلفن برتری‌های آن دستگاه را نسبت به باقی گوشی‌های موجود در لیست ذکر می‌کنیم تا راحت‌تر درباره مشخصات فنی و دیگر موضوعات تصمیم بگیرید و تنها بحث سلیقه و ترجیح شما باقی بماند.

این راهنمای خرید هر ماه و براساس تغییرات قیمت و عرضه‌ی محصولات جدید به بازار کشور از فروشگاه اینترنتی گوشی‌شاپ بروز خواهد شد. راهنمایی که در ادامه مطالعه خواهید کرد با گوشی‌های جدید و قیمت‌های بروز شده نسبت به ماه قبل تهیه شده‌ است.

بروزرسانی بهمن ماه:

در لیست بهمن ماه سال ۹۴، همچون دیگر بخش‌ها کم‌کم ثبات به بازار گوشی‌های هوشمند نیز برگشته است. بعد از مدتی که با افزایش قیمت روبرو بودیم، تقریبا اکثر مدل‌های موجود به ویژه محصولاتی با قیمت کمتر از ۶۰۰ هزار تومان با افت قیمت اندک مواجه شده یا قیمت آنها نسبت به ماه گذشته ثابت مانده است. محصولات جدیدی در این بازه‌ی قیمتی معرفی شده‌اند که عموما دارای سخت‌افزار نسبتا ضعیف و قیمت پایین هستند. ضمن اینکه باید منتظر باشیم به زودی قیمت برخی محصولات نظیر آنر ۴ ایکس کاهش یابد تا در راهنمای خرید ماه‌های آتی این گوشی را اضافه کنیم. همچنان نوسان در بازار وجود دارد و ممکن است برخی گوشی‌ها با قیمت‌های متفاوت فروخته شوند. بهتر است با تحقیق خوب نسبت به خرید گوشی اقدام کنید. در این ماه گوشی موتو ای ۲۰۱۵ موتورولا و زن‌فون ۲ ایسوس حذف شده‌اند.

نکاتی که پیش از خرید گوشی هوشمند باید به آن‌ها دقت کنید:

۱. بعضی اوقات بهترین تلفن میان رده، پرچمدار سال گذشته‌ی شرکت‌ها است، چرا که شرکت‌ها عموما پشتیبانی خوبی از پرچمداران خود دارند و این محصولات از کیفیت ساخت بالایی برخوردارند.

۲. گوشی‌های هوشمند میان رده در اندازه‌های مختلف عرضه می‌شوند. بنابراین سعی کنید ابعاد عرض و طول دستگاهی که انتخاب می‌کنید با اندازه دستان شما متناسب باشد و راحت در دست قرار گیرد. به عبارت دیگر خوش‌دست بودن گوشی هوشمند اهمیت زیادی در کار با دستگاه دارد.

۳. خوشبختانه در بین گوشی‌های میان رده از حق انتخاب بهتری برای کیفیت صفحه نمایش برخورداریم. کیفیت و وضوح صفحه نمایش یکی از تاثیر گذارترین بخش‌های مورد استفاده شما از یک گوشی موبایل هوشمند است. بنابراین اگر زیاد به صفحه نمایش دستگاه برای مطالعه، پیام دادن، بازی کردن و موارد دیگر خیره می‌شوید، کیفیت نمایشگر دستگاه اهمیت زیادی پیدا می‌کند. معمولا در بین گوشی‌های میان رده این لیست کیفیت صفحه نمایش دستگاه‌ها Full HD است که هر دو رزولوشن برای یک گوشی هوشمند مناسب است، اما سعی کنید با توجه به ترجیح خود انتخاب کنید.

۴. به ابعاد و وزن دستگاه حتما توجه خاص داشته باشید. اگر گوشی با وزن زیاد بخرید بعد از مدتی سنگینی آن موجب نارضایتی شما می‌شود. بنابراین ابعاد و ضخامتی مناسب نیز به خوش‌دستی دستگاه کمک بسیار می‌کند.

۵. یکی دیگر از چالش‌هایی که زمان خرید گوشی‌های هوشمند با آن رو به رو هستید، بخش دوربین دستگاه است. اگر دوربین از اهمیت بسیار زیادی در انتخاب شما برخوردار است، بهترین دوربین را می‌توانید با گوشی‌های پرچمدار در اختیار داشته باشید. با این‌حال دستگاه‌های دیگری که در کنار سخت‌افزار خوب، دوربین مناسبی در اختیار شما قرار می‌دهند نیز در لیست قرار داده‌ایم.

۶. حتما سعی کنید قبل از انتخاب دستگاه، آن را از نزدیک در دست بگیرید و موردی را انتخاب کنید که نزدیکی بیشتری با سلیقه و ترجیح شما دارد.

۷. توجه داشته باشید که قیمت هر کدام از گوشی‌های هوشمند در لیست بر اساس مشخصات آن دستگاه گفته شده است. برای مثال اگر در مشخصات یک گوشی هوشمند مقدار حافظه ۳۲ گیگابایت یا پشتیبانی از دو سیم کارت ذکر شده، قیمت متناسب با همین نسخه است. ممکن است نسخه‌های دیگر از آن گوشی با حافظه ذخیره سازی کمتر یا بیشتر قیمت پایین یا بالاتری داشته باشند.

۸. اگر قصد خرید از بازار را دارید، حتما پیش از اقدام به خرید از طریق فروشگاه‌های آنلاین، قیمت‌ها را چک کنید تا حدود قیمت دستگاه مورد نظرتان را بدانید.

۹. این که تلفن ساخت کدام کشور است اهمیتی ندارد. آن چه مهم است اصل بودن و نو بودن دستگاه است. مسایل مربوط به محل ساخت گوشی، در واقع ترفندی است که برخی فروشندگان غیرمتعهد برای گران فروشی‌ به کار می‌برند. مثلا کیفیت یک گوشی سامسونگ که روی جعبه آن نوشته تولید کره با نمونه دیگر همان گوشی که در چین تولید شده هیچ تفاوتی ندارد.

۱۰. اگر تمایل دارید در هنگام خرید گوشی لوازم جانبی مثل محافظ نمایشگر یا قاب بدنه تهیه کنید، قبل از رفتن به بازار قیمت آنها را نیز مورد توجه قرار دهید. امروزه اکثر تلفن‌های رده بالا نمایشگرهایی بسیار مقاوم دارند که از محافظ‌های پلاستیکی و تلقی بی نیاز هستند. برای گوشی‌های میان رده و پایین‌رده نیز، این محافظ‌ها قیمتی بین ۷ تا حدودا ۲۰ هزار تومان دارند.

۱۱. تفاوت اصلی گوشی‌های هوشمند با نمونه‌های غیر هوشمند، داشتن سیستم عامل و امکان نصب انواع اپلیکیشن روی آنها است. این دستگاه‌ها به گونه‌ای طراحی شده‌اند تا هر کاربری بتواند با آنها کار کند. نصب اپلیکیشن روی تلفن‌های اندرویدی، آیفون و ویندوزفون‌ها بسیار ساده و راحت است و نیازی نیست شما هزینه هنگفتی برای نصب آنها به فروشنده بپردازید. شما می‌توانید از طریق مارکت‌های اپلیکیشن، هر آن چه نیاز دارید را به ساده‌ترین شکل ممکن روی گوشی خود نصب کنید. اگر هم هیچ چیز در این باره نمی‌دانید، می‌توانید از دوستان یا اعضای خانواده خود کمک بگیرید. اگر می‌خواهید با اپلیکیشن‌های مختلف آشنا شوید، مطالب بخش اینفو را دنبال کنید.

آنر ۴C هواوی

honor-4c

مشخصات فنی:

    • پردازنده‌ی HiSilicon Kirin 620 Chipset Octa-core CPU

 

    • صفحه‌نمایش ۵ اینچ  با رزولوشن ۱۲۸۰ × ۷۲۰ پیکسل – تراکم پیکسلی: ۲۹۴ پیکسل بر اینچ

 

    • حافظه‌ی داخلی ۸ گیگابایت

 

    • حافظه‌ی رم ۲ گیگابایت

 

    • دوربین ۱۳ مگاپیکسل – فلاش

 

    • دوربین جلو ۵ مگاپیکسل

 

    • سیستم‌عامل اندروید ۴.۴ کیت‌کت

 

    • باتری ۲۵۵۰ میلی آمپر ساعت

 

    • وزن ۱۶۲ گرم

 

    • ابعاد: ۱۴۳ در ۷۱.۹ در ۸.۸ میلی‌متر

 

هواوی پس از آن که تلفن Honor 3C در بازار موفقیت‌های زیادی را از آن خود کرد، نسخه‌ی جدید این تلفن را با نام Honor 4C روانه بازار کرد. این تلفن حافظه‌ی داخلی و حافظه‌ی رم بهتری دارد و دوربین آن ارتقا پیدا کرده است. این تلفن یکی از بهترین‌ پایین‌رده‌های بازار محسوب می‌شود. به نظر می‌رسد با توجه به این سخت‌افزار و قیمت بسیار خوب گوشی یک بار دیگر باید شاهد موفقیت این محصول باشیم. هواو ی امیدوار است که آنر ۴ سی نیز مانند آنر ۳ سی و آنر ۳ سی لایت جزو پرفروشترین گوشی‌های بازار ایران باشد. سری آنر هواوی در کنار مشخصات فنی قابل قبول و طراحی جذاب، قیمت مناسبی دارند و به همین دلیل کاربران زیادی به سمت این گوشی‌ها تمایل پیدا می‌کنند.

ال جی Leon

lg-leon

مشخصات فنی:

    • پردازنده‌ی Mediatek MT6582 Chipset Quad Core Cortex-A7 CPU

 

    • صفحه‌نمایش ۴.۵ اینچ با رزولوشن ۸۵۴ × ۴۸۰ پیکسل – تراکم پیکسلی: ۲۱۸ پیکسل بر اینچ

 

    • حافظه‌ی داخلی ۸ گیگابایت

 

    • حافظه‌ی رم ۱ گیگابایت

 

    • دوربین ۸ مگاپیکسل – فلاش

 

    • دوربین جلو ۰.۳ مگاپیکسل

 

    • سیستم‌‌عامل اندروید ۵ آب نبات چوبی

 

    • باتری ۱۹۰۰ میلی آمپر ساعت

 

    • وزن ۱۴۹ گرم

 

    • ابعاد: ۱۲۹.۹ در ۶۴.۹ در ۱۰.۹ میلی‌متر

 

Leon یکی از جدیدترین میان رده‌های ال‌جی است که چند ماهی می‌شود وارد بازار کشور شده است. این تلفن مزیت بهره‌گیری از اندروید ۵ آب نبات چوبی را دارد. ال‌جی لئون، از یک صفحه‌ی نمایش ۴.۵ اینچی FWVGA با تراکم پیکسلی ۲۱۸ پیکسل بر اینچ بهره می‌برد. ال‌جی سعی می‌کند رابط کاربری تلفن‌های پرچمدار و قابلیت‌های نرم‌افزاری آنها را به تلفن‌های میان رده خود بیاورد. مثلا ویژگی Gesture Shot در سه ثانیه و به سادگی با حرکت دست عکس سلفی می‌گیرد. قابلیت Glance View حتی زمانی که نمایشگر خاموش است، به سرعت اجازه دسترسی به اطلاعاتی نظیر ساعت، آخرین پیامک‌ها یا تماس‌های بی‌پاسخ را می‌دهد. این گوشی کوچک و خوش دست با توجه به مشخصات فنی و طراحی ظاهری خود می‌تواند گزینه‌ی مناسبی برای خانم‌ها باشد.

هواوی G620s

huawei ascend g620scrop f490d

مشخصات فنی:

          • پردازنده‌ی ۶۴ بیتی Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410 Chipset Quad-Core Cortex-A53 CPU

 

          • صفحه‌نمایش سایز ۵ اینچ با رزولوشن ۱۲۸۰ × ۷۲۰ پیکسل –  تراکم پیکسلی: ۲۹۴ پیکسل بر هر اینچ

 

          • حافظه‌‌ی داخلی ۸ گیگابایت

 

          • حافظه‌ی رم ۱ گیگابایت

 

          • دوربین ۸ مگاپیکسل – فلاش

 

          • دوربین جلو ۲ مگاپیکسل

 

          • سیستم‌عامل اندروید ۴.۴ کیت‌کت

 

          • باتری ۲۰۰۰ میلی آمپر ساعت

 

          • وزن ۱۶۰ گرم

 

          • ابعاد: ۸.۵ در ۷۲.۰۵ در ۱۴۲.۹۵ میلی‌متر

 

گوشی‌های سری G هواوی جزء محصولات پایین‌رده ولی با کیفیت این برند به شمار می‌روند که باید آنها را بین محصولات سری Y و سری آنر بدانیم. به همین دلیل در راهنمای خرید ماه جاری به دلایل مختلف گوشی جی ۶۲۰ اس را با توجه به امکانات و قیمت مناسب جایگزین مدل وای ۶۳۵ کردیم. این گوشی طراحی خوبی دارد و بهره‌گیری از یک پردازنده‌ی ۶۴ بیتی اسنپدراگون، سنسور دوربین ۸ مگاپیکسلی، نمایشگر ۵ اینچی اچ‌دی و پشتیبانی از شبکه اینترنت ۴ جی را می‌توان از مهمترین مزایای آن دانست. بسیاری از محصولات در این بازه‌ی قیمتی به ۴ گیگابایت حافظه‌ی داخلی مجهز شده‌اند، ولی جی ۶۲۰ اس از ۸ گیگابایت حافظه‌ی داخلی استفاده می‌کند. در مجموع با توجه به مشخصات فنی این گوشی می‌توان آن را یکی از بهترین انتخاب‌های مقرون به صرفه دانست. یکی از نقاط منفی جی ۶۲۰ اس را باید تک سیم کارته بودن آن دانست.

گلکسی J2 سامسونگ (نسخه‌ی ۴ جی)

j22 a9609

مشخصات فنی:

            • پردازنده‌ی Exynos 3475 Quad-core 1.3 GHz Cortex-A7

 

            • صفحه‌نمایش ۴.۷ اینچ با رزولوشن ۹۶۰ × ۵۴۰  پیکسل – تراکم پیکسلی: ۲۳۴ پیکسل بر اینچ

 

            • حافظه‌ی داخلی ۸ گیگابایت

 

            • حافظه‌ی رم ۱ گیگابایت

 

            • دوربین ۵ مگاپیکسل – فلاش

 

            • دوربین جلو ۲ مگاپیکسل

 

            • سیستم‌عامل اندروید ۵.۱.۱ آب نبات چوبی

 

            • باتری ۲۰۰۰ میلی آمپر ساعت

 

            • وزن ۱۵۶ گرم

 

            • ابعاد: ۱۳۶.۵ در۶۹ در ۸.۴ میلی‌متر

 

در تمامی رده‌های قیمتی می‌توان گوشی‌های متنوعی از سامسونگ را مشاهده کرد. شاید این غول کره‌ای در بخش محصولات پایین و میان‌رده تا حدودی قافیه را به محصولات چینی باخته باشد ولی همچنان به روند تولید و عرضه‌ی محصولات خود ادامه می‌دهد و گوشی‌های سری J را باید جدیدترین اعضای خانواده‌ی سامسونگ بدانیم. مدت زیادی نیست که گلکسی جی ۲ معرفی شده و خیلی زود راه خود را به سمت بازار داخلی پیدا کرده است. این گوشی از پردازنده‌ی اکسینوس ۳۴۷۵ سامسونگ بهره می‌برد که به لطف آن می‌توانید از اینترنت پرسرعت ۴ جی لذت ببرید. از نظر دیگر مشخصات فنی سامسونگ تقریبا مشابه دیگر محصولات این رده‌ی قیمتی عمل کرده و شاهد استفاده از ۱ گیگابایت رم در کنار ۸ گیگابایت حافظه‌ی داخلی و دوربین ۵ مگاپیکسلی هستیم. یکی از مزایای این گوشی سیستم عامل اندروید ۵.۱.۱ است که تجربه‌ی کاربری خوبی را در اختیار شما قرار می‌دهد. یادتان باشد نسخه‌ی ۳ جی قیمت کمتری دارد.

دیزایر +۵۲۶G اچ تی سی

htc1 d393d 0f9bd

مشخصات فنی:

            • پردازنده‌ی Mediatek MT6592 Chipset Octa-core Cortex-A7 CPU

 

            • صفحه‌نمایش  ۴.۷ اینچ با رزولوشن ۹۶۰ × ۵۴۰ پیکسل – تراکم پیکسلی: ۲۳۴ پیکسل بر اینچ

 

            • حافظه‌ی داخلی ۱۶ گیگابایت

 

            • حافظه‌ی رم ۱ گیگابایت

 

            • دوربین ۸ مگاپیکسل – فلاش

 

            • دوربین جلو ۲ مگاپیکسل

 

            • سیستم‌عامل اندروید ۴.۴ کیت‌کت

 

            • باتری ۲۰۰۰ میلی آمپر ساعتی

 

            • وزن ۱۵۴ گرم

 

            • ابعاد: ۱۳۹.۸ در ۶۹.۸ در ۹.۲ میلی‌متر

 

دیزایر ۵۲۶ پلاس در مقایسه با رقبای هم‌رده‌ی خود از پردازنده قدرتمند ۸ هسته‌ای برخوردار است و دوربین بهتری نسبت به دیگر محصولات مشابه دوربین بهتری دارد. دیزایر ۵۲۶ میان رده‌ای قابل احترام از شرکت اچ‌تی‌سی است که می‌تواند از دو سیم کارت به صورت همز‌مان پشتیبانی کند. این گوشی به یک نمایشگر ۴.۷ اینچی با رزولوشن ۹۶۰ در ۵۴۰ پیکسل مجهز شده که شاید اگر از یک پنل اچ‌دی استفاده می‌شد نتیجه نهایی بهتر بود. ۱۶ گیگابایت حافظه‌ی داخلی در کنار پردازنده‌ی ۸ هسته‌ای و ۱ گیگابایت رم باعث می‌شود اگر روی این گوشی نیاز به انجام وظایف سنگین نداشته باشید، هنگام کارکردن با اندروید ۴.۴ کیت‌کت مشکل خاصی به وجود نیاید. محصولات دیزایر اچ‌تی‌سی جزو گوشی‌های پایین و میان‌رده‌ی این شرکت تایوانی به شمار می‌روند، ولی اچ‌تی‌سی سعی کرده از یک طراحی قابل قبول در آنها بهره گیرد.

گلکسی Core Prime سامسونگ

galaxy-core-prime

مشخصات فنی:

            • پردازنده‌ی Spreadtrum SC8830A Chipset ARM Cortex-A7 CPU

 

            • صفحه‌نمایش ۴.۵ اینچ با رزولوشن ۸۰۰ × ۴۸۰ پیکسل – تراکم پیکسلی: ۲۰۵ پیکسل بر اینچ

 

            • حافظه‌ی داخلی ۸ گیگابایت

 

            • حافظه‌ی رم ۱ گیگابایت

 

            • دوربین ۵ مگاپیکسل – فلاش

 

            • دوربین جلو ۲ مگاپیکسل

 

            • سیستم‌عامل اندروید ۴.۴ کیت‌کت

 

            • باتری ۲۰۰۰ میلی آمپر ساعت

 

            • وزن ۱۳۰ گرم

 

            • ابعاد: ‍۱۳۰ در ۶۸ در ۸.۸ میلی‌متر

 

خانواده گلکسی کور در ایران خواهان زیادی دارد. پس از معرفی دو نسل از سری گوشی‌های کور، سامسونگ پرچم‌دار این خانواده با نام گلکسی Core Prime را معرفی کرده که از ویژگی‌های متمایز کننده‌ای نسبت به دو نسل قبل خود پشتیبانی می‌کند. برای شروع باید گفت که کور پرایم به پردازنده ۶۴ بیتی اسنپ‌دارگون ۴۱۰ مجهز شده و برخلاف دوربین‌ جلوی ۱ مگاپیکسلی خانواده کور، کور پرایم از دوربینی ۲ مگاپیکسلی بهره برده است. این گوشی هوشمند مقرون به صرفه در سه رنگ مشکی، خاکستری و نقره‌ای در بازار ایران قابل خرید است. با پردازنده‌ی خوب و حافظه‌ی رم ۱ گیگابایت، به خوبی تمام وظایف در پلتفرم اندروید در گلکسی کور پرایم قابل انجام است. اما از نقاط ضعف این دستگاه می‌توان به رزولوشن پایین صفحه‌نمایش و کیفیت متوسط دوربین‌ها اشاره کرد.

ال جی جی ۳ بیت

مشخصات فنی:

            • پردازنده‌ی Qualcomm Snapdragon 400 Chipset

 

            • صفحه‌نمایش ۵ اینچ با رزولوشن ۱۲۸۰ × ۷۲۰ پیکسل –  تراکم پیکسلی ۲۹۴ پیکسل بر هر اینچ

 

            • حافظه‌ی داخلی ۸ گیگابایت

 

            • حافظه‌ی رم ۱ گیگابایت

 

            • دوربین ۸ مگاپیکسل –  فلاش

 

            • دوربین جلو ۱.۳ مگاپیکسل

 

            • سیستم‌عامل: اندروید ۴.۴ کیت‌کت

 

            • باتری ۲۵۴۰ میلی آمپر ساعت

 

            • وزن ۱۳۴ گرم

 

            • ابعاد: ۱۰.۳ × ۶۹.۶ × ۱۳۷.۷ میلی‌متر

 

پرچم‌دار سال‌ گذشته ال‌جی یعنی جی ۳ توانست موفقیت زیادی کسب کند و شرکت کره‌ای نیز با اشتیاق بیشتر کلون‌هایی از محصول اصلی خود ساخت. یکی از این کلون‌ها، جی ۳ بیت، نمونه کوچک شده یا مینی جی ۳ است. با کمی توجه به مشخصات فنی محصول متوجه می‌شویم که جی ۳ بیت به هیچ وجه قصد ندارد نقش یک دستگاه رده‌بالا را بازی کند و هدف آن رقابت در بازار میان رده‌ها است. پردازنده ۴ هسته‌ای، رزولوشن HD، رم ۱ گیگابایت و دوربین ۸ مگاپیکسل همگی شواهدی بر این مدعا هستند. این گوشی از دو سیم کارت نیز پشتیبانی می‌کند.

با این حال اگر قصد پرداخت هزینه‌ی زیاد ندارید و تنها به دنبال یک گوشی هوشمند جدید اما خوش ساخت با عملکرد مناسب هستید، جی ۳ بیت انتخابی بسیار خوب با قیمتی مقرون به صرفه است. بزرگترین مزیت جی ۳ بیت ویژگی‌هایی است که از برادر پرچم‌دار خود به ارث برده و با آن در مقابل دیگر رقبا به خود می‌نازد. طراحی ظاهری و ویژگی‌های نرم‌افزاری مختلف، دو نمونه از قابلیت‌هایی است که نسخه مینی جی ۳ از آنها بهره‌مند شده است. بزرگترین کمبودی که در جی ۳ بیت حس می‌شود، نبود سنسور نور محیط است.

لومیا ۶۴۰ مایکروسافت

640

مشخصات فنی:

            • پردازنده‌ی Qualcomm Snapdragon 400 Chipset

 

            • صفحه‌نمایش ۵ اینچ با دارای رزولوشن پیکسل – تراکم پیکسلی: ۲۹۴ پیکسل بر اینچ

 

            • حافظه‌ی داخلی ۸ گیگابایت

 

            • حافظه‌ی رم ۱ گیگابایت

 

            • دوربین ۸ مگاپیکسل – فلاش

 

            • دوربین جلو ۱ مگاپیکسل

 

            • سیستم‌عامل ویندوزفون ۸.۱

 

            • باتری ۲۵۰۰ میلی آمپر ساعتی

 

            • وزن ۱۵۲ گرم

 

            • ابعاد: ۸.۸ × ۷۲.۲ × ۱۴۱.۳ میلی‌متر

 

گوشی لومیا ۶۴۰ را باید یک بروزرسانی نسبت به لومیا ۵۴۰ بدانیم که درمقایسه با آن از پردازنده‌ی بهتری بهره می‌برد و طبیعتا قیمت آن نیز اندکی بالاتر است. اگرچه لومیا ۶۴۰ در کنار برادر بزرگتر خود یعنی لومیا ۶۴۰ ایکس‌ال جزء بهترین گوشی‌های پایین‌رده و میان‌رده مایکروسافت هستند که توانسته‌اند در بازارهای مختلف فروش خوبی داشته باشند. این گوشی از همان طراحی مشهور سری لومیا بهره می‌برد و در رنگ‌بندی جذاب وارد بازار شده است.

لومیا ۶۴۰ با قیمتی در حدود ۶۰۰ هزار تومان و با توجه به مشخصات فنی خود در کنار سیستم‌عامل ویندوزفون می‌تواند یکی دیگر از گزینه‌های خرید طرفداران اکو سیستم مایکروسافت باشد. مدلی که ما برای شما در نظر گرفته‌ایم نسخه‌ی ۴ جی لومیا ۶۴۰ است که می‌تواند برای استفاده از شبکه‌ی دیتا روی گوشی بسیار کارامد باشد. به زودی این تلفن به ویندوز ۱۰ موبایل نیز بروزرسانی خواهد شد.

شما کدامیک از این تلفن‌ها را ترجیح می‌دهید؟

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *