تکه‌های سیب‌زمینی شیرین با سس

مواد لازم برای چهار نفر

  • سه عدد سیب زمینی شیرین، بریده شده در ورقه‌های ۲ سانتی
  • ۲ قاشق چای‌خوری شکر قهوه‌ای
  • ۲ قاشق چای‌خوری زنجبیل پودر شده
  • روغن زیتون
  • ۱/۳ لیوان (۹۰ گرم) ماست کم چرب
  • یک قاشق سوپ‌خوری برگ پونۀ کوهی

دستورالعمل

قدم اول: فر را روی ۱۸۰ درجۀ سانتیگراد تنظیم کنید. سیب‌زمینی شیرین را در یک قابلمۀ آب جوش برای ۵ دقیقه بپزید. بگذارید آب آن خوب برود.

قدم دوم: شکر قهوه‌ای و زنجبیل را در یک کاسه مخلوط کنید. سیب‌زمینی شیرین را بروی یک سینی پخت و پز قرار داده و روغن زیتون را روی آن بپاشید. سپس ترکیب شکر قهوه‌ای را روی آن بریزید. برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید (یا تا زمانی که طلایی شدند).

قدم سوم: ورقه‌های سیب‌زمینی شیرین را با مقداری ماست و برگ پونۀ کوهی بپوشانید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *