خواص مصرف گشنیز

چگونه سبزی ها را بپزیم؟

 گشنیز

گشنیز علاوه بر این که دارای عطر و طعم گرم و تقریبا نادری است، خواص فوق العاده برای سلامتی دارد.گشنیز منبع غنی ویتامین A، k و پتاسیم و فولات است.همچنین دارای کلسترول بسیار پایین بوده و کالری بسیار کمی دارد.این منبع خوبی از فیبرهای رژیمی، ویتامین A، C، E، K، کلسیم، آهن، پتاسیم و منیزیم است.

گشنیز در چربی اشباع و کلسترول بسیار پایین است و ارزش کالری تقریبا ندارد. گشنیز منبع خوبی از فیبرهای رژیمی، ویتامین A، C، E، K، کلسیم، آهن، پتاسیم و منیزیم است. فقط یک ¼ فنجان گشنیز تازه حاوی ۲۷۰ واحد ویتامین A و ۱۶ درصد ارزش روزانه توصیه شده از ویتامین K است

ویتامین K و محتوای کلسیم گشنیز ، باعث ایجاد استخوان ها، دندان ها و موهای قوی می شوند. گشنیز گیاهی ضد دیابتی در برخی نقاط اروپا محسوب می شود و تحقیقات نشان می دهد که به کاهش کلسترول، کاهش فشار خون، پشتیبانی از عملکرد قلبی عروقی و خیلی چیزهای دیگر کمک می کند.

فواید گشنیز برای سلامتی:

بدن را از فلزات سنگین پاک میکند

کاهش استرس

بهبود خواب

کاهش سطح قند خون

جلوگیری از بیماری قلبی عروقی

جلوگیری از عفونت دستگاه ادراری

کاهش مشکلات گوارشی

شادابی پوست

جلوگیری از التهاب عصبی

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *