در تربیت فرزند پسر از این جمله‌ها استفاده نکنید

زبان بدن

تربیت فرزند پسر

تربیت فرزند از اصلی‌ترین وظایف والدین است،در تربیت فرزند پسر باید نکات متفاوتی را رعایت نمود زیرا پسران کودک و نوجوان به دلیل وجود فاکتورهای بیولوژیکی تمایز‌های زیادی با دختران دارند، آنها نسبت به دختران شیطنت بیشتری داشته و از تجربه کردن و خطر کردن استقبال می‌کنند و خیلی زودتر وارد بطن جامعه می‌شوند.

مرد که کارای خونه نمی‌کنه

اگر می‌خواهید پسر شما زندگی مشترک خوبی داشته باشد و همه از نوع تربیت شما تعریف و تمجید نمایند، به او مسئولیت پذیری را آموزش دهید. پسری مستقل تربیت کنید و انجام برخی کارهای خانه را به پسرتان واگذار نمایید و همه کارهایش را خودتان انجام ندهید.

پسر باید محکم و خشن باشه

به پسرتان جملاتی مانند “مرد که گریه نمی‌کنه و پسر باید محکم و خشن باشه” را نگویید، به او اجازه دهید احساساتش را بروز دهد زیرا در صورت عدم بروز احساسات و صحبت نکردن درباره هیجانات خود، دعوا کردن و داد زدن یا کتک کاری را انتخاب می‌کند.

وقتی من خونه نیستم تو مسئول خواهرتی

شما مسئول تربیت فرزند دختر و پسرتان هستید، هرگز اجازه ندهید که پسر شما برای دخترتان تعیین تکلیف کند و به او امر و نهی نماید، خود یا همسرتان نظارت کافی بر روی رفتارهای فرزندانتان داشته باشید و برای هر دوی آنها مرزها و قوانینی را ایجاد نمایید.

مثل دخترا رفتار نکن

برای تربیت بهتر فرزندتان کلیشه‌های جنسیتی چون “مثل دخترا جیغ نکش، مگه تو دختری گریه می‌کنی،دخترا موشن مثل خرگوشن” و… را به او نگویید، نباید برای بچه‌ها به‌خاطر جنسیت‌شان مزایایی در نظر گرفت. نباید نقطه ضعف یا نقطه قوتی را به جنسیت‌شان ربط داد.

تو هیچی نمیشی عرضه کاری رو نداری

از سرزنش کردن فرزندتان بپرهیزید و در او انگیزه لازم را ایجاد نمایید، استعدادهایش را بشناسید و کمک کنید که به اهدافش دست یابد، هنگام شکست به او امید دهید و بگویید شکست مقدمه پیروزی است، اگر سرزنشش کنید او ناامید شده و دیگر تلاش نخواهد کرد.

در تربیت پسر خود به این نکات تربیتی توجه کنید

  • محبت را از پسرتان دریغ نکنید و از بغل کردن و بوسیدن او خودداری نکنید.
  • موقعیتی برای شکوفایی استعدادها کودک خود فراهم کنید و اجازه دهید با تخلیه انرژی و بازی کردن دنیای اطرافش را کشف کند و از سلامت روان برخوردار شود.
  • یاد دهید که دیگران را درک کند.
  • به فرزند پسر خود اجازه حرف زدن و بیان نمودن نظراتش را بدهید.اینگونه ذهنی خلاق و مبتکر پیدا خواهد کرد.
  • به فرزند پسر خود یاد دهید که نگاه مرد سالارانه ای به زنان نداشته باشد و احترام به زنان و نحوه برخورد صحیح را بیاموزید.
  • فرزندان پسر خود را در نوجوانی خیلی آزاد نگذارید و مرزها و قوانینی ایجاد کنید و برای او محدودیت هایی را تعیین نمایید.
  • اگر فرزند شما از قوانین سرپیچی نمود، از تنبیه بیش از حد او بپرهیزید و یادتان باشد مجازات و تنبیه شدید در هیچ شرایطی بهترین روش برخورد نیست.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *