دستور تهیه مربا چند میوه خوشمزه و راحت

 

مربا

مربا

طرز تهیه مربا چند میوه خانگی خوشمزه و مجلسی

مربای چند میوه را میتوانید متناسب با ذائقه خودتان و یا میوه هایی که در دسترس تان است با ترکیبات متفاوتی درست کنید.

مربا یکی از خوراکی هایی است که به راحتی در منزل میتوانید با انواع میوه ها درست کنید و در وعده صبحانه یا عصرانه یا برای تزئین کیک و شیرینی و دسر از آن استفاده نمایید. مربای چند میوه هم با توجه به میوه هایی که در ترکیب آن استفاده می کنید میتواند طعم های جدید و متفاوت و خوشمزه ای به سفره شما اضافه کند.

 

اگر سری به یخچالتان زدید و متوجه شدید تعدادی از میوه ها در حال پلاسیده شدن هستند ، قبل از این که مجبور شوید میوه ها را دور بیندازید ، میتوانید همه را پوست بگیرید و رنده کنید و یک مربای چند میوه خوشمزه با آن ها آماده کنید.

 

مربای سیب، هویج، به

مواد لازم مربا سیب، هویج، به برای ۸ نفر

سیب نیم کیلو
هویج نیم کیلو
به نیم کیلو
شکر ۱٫۵ کیلو
هل ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
آب ۴ لیوان

طرز تهیه مربا سیب هویج به

سیب ، هویج و به را درشت رندده کنید و با ۴ لیوان آب ولرم در قابلمه ای بزرگ بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید.

شکر را اضافه کنید و هم بزنید و صبر کنید بجوشد و به قوام بیاید.

آبلیمو ، هل را اضافه کرده و بعد از ۲ دقیقه شعله را خاموش کنید.

دم کنی روی قابلمه بگذارید و صبر کنید ۱۲ ساعت مربا استراحت کند تا میوه ها کاملا به هم مزه بدهد و سپس در ظرف شیشه ای در یخچال نگهداری نمایید.

 

مربا چند میوه هویج و پرتقال

مواد لازم مربا هویج و پرتقال
هویج فرنگی یک کیلو
خلال پرتقال یا نارنج ۱ – ۲ عدد
شکر ۱.۵ کیلوگرم
خلال پسته صد گرم
آب ۴ تا ۶ لیوان

طرز تهیه مربا هویج و پرتقال

آب پرتقال را بگیرید و پوست پرتقال را خلالی خرد کنید.

خلال پوست پرتقال را سه بار به مدت ۵ دقیقه بجوشانید و در صورت نیاز چند بار در آب سرد خیس نمایید و آبش را عوض کنید تا تلخی اش گرفته شود. بهتر است این فرایند را از شب قبل شروع کنید.

 

هویج را پوست بگیرید و هب صورت خلال های باریک و بلند خرد کنید.

شکر و آب را مخلوط کرده در قابلمه ای مناسب بریزید و وقتی به جوش آمد دهویج را اضافه کنید و بپزید.

زمانی که مربا کمی غلیظ شد ، خلال پوست پرتقال و آب پرتقال را اضافه کنید و بجوشانید تا قوام بیاید.

 

مربا مخلوط سیب و کشمش

مواد لازم مربا سیب و کشمش

سیب ۲ کیلو گرم
شکر ۲ کیلو گرم
کشمش ۱ لیوان
لیمو ترش ۲ عدد
چوب دارچین ۲ عدد

طرز تهیه مربا سیب و کشمش

سیب را پوست بگیرید و درشت خرد کنید و به همراه دارچین ، شکر و کشمش و کمی آب در قابلمه بریزید و بجوشانید تا غلیظ شود.

آب دو عدد لیمو را اضافه کنید و بجوشانید تا قوام بیاید.

بعد از سرد شدن در شیشه بریزید و در یخچال نگهداری نمایید.

 

مربا چند میوه سیب و هویج

مواد لازم مربا سیب و هویج

هویج ۲ کیلو

سیب نیم کیلو

آب لیمو یک استکان یا آب نارنج یک و نیم استکان

پوست پرتقال ، لیمو یا نارنج رنده شده ریز نصف قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه مربا سیب و هویج

هویج را پوست بگیرید و رنده کنید.

سیب را پوست بگیرید و بهاندازه دلخواه خرد کنید.

کمی اب به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت متوسط بگذارید.

سیب و هویج را اضافه کرده بجوشانید.

شکر را به همراه آبلیمو یا آب نارنج اضافه کنید و صبر کنید تا مربا قوام بیاید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *