دستور پخت رولت کالباس

مواد لازم:
- کالباس خشک مربعی شکل= چهار عدد
- پوره سیبزمینی= یک پیمانه
- خیارشور رنده و شوید خرد شده= از هر کدام دو قاشق غذاخوری
- کره= ۵۰ گرم
طرز تهیه:
کره را به پوره سیبزمینی داغ اضافه کنید بعد با شوید و خیارشور مخلوط کنید، دو عدد کالباس را کنار هم بگذارید و یک لایه نازک از پوره را روی آن بمالید، سپس مانند رولت بپیچید و در پایان به فاصله دو سانتیمتر با چاقوی تیز برش بزنید. رولتهای کوچک را با ماست چکیده میتوان تزئین کرد.
نکته: به جای شوید میتوان از جعفری خردشده استفاده کرد.