دستور پخت شیرینی و کیک خوشمزه در اون توستر
آون توستر یک دستگاه کوچک است که برای پخت و پز انواع مواد غذایی، شیرینی، کیک، پیتزا و گرم کردن غذاها استفاده میشود. این دستگاه از ابعاد کوچکی برخوردار است اما قدرت و توان زیادی دارد. با استفاده از آن میتوانید به سرعت و به بهترین شکل ممکن غذاها را آماده کنید. طراحی آون توستر به گونهای است که میتوانید آن را بر روی سطح کابینت قرار داده و از آن به عنوان یک فر کوچک استفاده کنید. این دستگاه از حرارت و گرمای لازم برای پخت و پز بدون بالا بردن دمای محیط در کمترین زمان ممکن فراهم میکند. در ادامه با دستور تهیه چند شیرینی و کیک در اون توستر ما را همراهی کنید.
تهیه کوکی در آون توستر
۱. در مرحله اول، نمک، بیکینگ پودر و آرد را چند بار الک کنید تا گلولههای آن کاملاً از بین بروند.
۲. در مرحله بعدی، تخم مرغ و وانیل را به خوبی مخلوط کنید تا به حالت یکدست و پف دار برسند. میتوانید از همزن برقی برای این کار استفاده کنید.
۳. سپس مخلوط مواد خشک (آرد، بیکینگ پودر و نمک) را به مواد مایع (تخم مرغ و وانیل) اضافه کرده و آنها را به خوبی مخلوط کنید.
۴. حالا خمیر کمی سفتی دارید که از مایهی کیکهای معمولی سختتر است و ثابت میماند.
۵. برای اضافه کردن طعم خاص به کوکیها، میتوانید کمی شکلات چیپسی نسوز را به مواد اضافه کنید تا درون کوکیها ذوب شوند و یا از پودر کاکائو عمده وارداتی خارجی که قنادیهای نیز استفاده میکنند برای تززین استفاده کنید.
با این مراحل ساده، میتوانید کوکیهای خانگی خود را با طعم و ظاهر دلخواه تهیه کنید و لذت ببرید.
طرز تهیه شیرینی کشمشی در توستر
مواد لازم
کره: ۱۵۰ گرم
– پودر قند: ۱۵۰ گرم
– تخم مرغ: ۲ عدد
– وانیل: یک قاشق چایخوری
– آرد: ۲۰۰ گرم
– کشمش: ۱۵۰ گرم
طرز تهیه:
۱٫ ابتدا همه مواد را در دمای محیط قرار دهید تا به دمای محیط برسند. سپس فر برقی یا توستر را با دمای ۱۶۰ درجه روشن کنید و روی حالت کانوکشن یا فر قرار دهید و برای ۱۰ دقیقه بگذارید تا گرم شود.
۲٫ در ادامه، کره نرم شده را با پودر قند به مدت ۷ دقیقه بزنید تا کرمی رنگ و حجیم و روشن شود. سپس تخم مرغ ها و وانیل را اضافه کنید و هم زده تا همگن شود.
۳٫ سپس آرد را به مواد اضافه کرده و با لیسک مواد را خوب هم بزنید. در انتها کشمش را اضافه کنید و هم بزنید.
۴٫ مواد را داخل قالبهای شیرینی بریزید و سپس سینی را در توستر قرار دهید و با دمای ۱۶۰ درجه برای ۱۵ دقیقه بپزید.
۵٫ پس از پخت، شیرینیها را از توستر خارج کنید و بگذارید تا کاملا سرد شوند. سپس آنها را از روی سینی جدا کرده و آماده سرو کردن باشند.
طرز تهیه کیک در توستر
۱٫ مواد را از یخچال خارج کرده و به دمای محیط برسانید.
۲٫ توستر را روشن کرده و درجه حرارت آن را بر روی ۱۵۰ درجه تنظیم کنید.
۳٫ تخممرغها را با شکر مخلوط کرده و تا حدود ۸ دقیقه هم بزنید تا کشدار شود و رنگ کرمی به خود بگیرد.
۴٫ هل و گلاب را به مخلوط اضافه کنید و سپس روغن و شیر را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.
۵٫ آرد و بیکینگپودر را با هم الک کرده و بهصورت دورانی و تدریجی به مایه کیک اضافه کنید.
۶٫ قالب کیک را آماده کنید و مایه کیک را در آن ریخته و توستر را بر روی ۴۵ دقیقه تنظیم کنید.
۷٫ نیم ساعت اول توستر را باز نکنید و پس از ۳۰ دقیقه قالب کیک را ۱۸۰ درجه بچرخانید تا کیک بهصورت یکنواخت پخت شود.
۸٫ با خلال کیک را چک کرده و پس از خاموش کردن توستر، کیک را ۵ دقیقه در آن بگذارید.
۹٫ سپس کیک را از توستر خارج کرده و پس از سرد شدن از قالب جدا کنید.
۱۰٫ در نهایت میتوانید با تزئینات موردنظر کیک را زینت داده و سرو کنید.
دستور پخت شیرینی دانمارکی در آون توستر
برای پخت شیرینی دانمارکی در آون توستر ابتدا خمیر مایهی لازم را تهیه کنید. برای این منظور شیر ولرم را با یک قاشق غذا خوری شکر و یک قاشق غذاخوری پودر مایه خمیر را در یک ظرف با یک دیگر ترکیب کنید. سپس به مدت ۱۰ دقیقه مواد اولیه را مخلوط کنید تا خمیر مایهی اماده شود.
بعد از آماده کردن خمیر مایه، بخمیر شیرینی را آماده کنید. برای این کار یک عدد تخم مرغ، ۱ عدد سفیده تخم مرغ، ۱ قاشق چای خوری وانیل، ۱/۲ پیمانه روغن، ۱/۴ پیمانه شکر، ۱ قاشق غذاخوری زعفران، کمی نمک و آرد الک شده را با یکدیگر مخلوط کنید. حتماً باید آرد را به آرامی و به صورت الک شده اضافه کنید تا به یک بافت نرم و لطیف برسد.
سپس خمیر شیرینی خود را استراحت دهید تا افزایش حجم به میزان دو برابر پیدا کند. برای پخت شیرینی دانمارکی شهد شیرینی آن را نیز تهیه کنید. آب و شکر را درون قابلمه ترکیب کنید و بعد از به جوش آمدن، گلاب و زعفران را اضافه کنید تا شهد آماده شود.
برای پخت انواع شیرینی نیاز به کرم دارید. برای تهیه کرم، یک شیر جوش ۱/۲ پیمانه شیر یا آب سرد، ۱/۲ پیمانه شکر، ۱/۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل، نصف پیمانه آرد و در صورت تمایل ۱/۴ قاشق چای خوری پودر دارچین را با هم مخلوط کنید و حرارت ببیند تا مقدار مناسب سفت شود.
سپس رومال شیرینی را آماده کنید تا در نهایت کار روی شیرینیها بمالید. باید ۱ عدد زرده تخم مرغ را با یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ با هم ترکیب کنید.حالا با وردنه خمیر خود را به شکل مستطیل در بیاورید و کرم را در کناره خمیر بریزید. سپس خمیر را رول کنید و دانمارکیها را روی سینی آون توستر قرار داده و آماده پخت شوند. بعد از پخت، شهد آماده شده را با برس مخصوص روی دانمارکیها بکشید تا نرم تر و براقتر شوند.