دستور پخت پانکوی ایتالیایی (مرغ سوخاری رژیمی )
توسط
مدیر
·

مواد لازم برای ۴ نفر:
- سفیده تخم مرغ=۳ عدد
- سس خردل=۱ قاشق سوپ خوری
- نان ایتالیایی خرد شده= یک فنجان
- پنیر پارمزان کم چرب= ۱/۴ فنجان
- مرغ پوست کنده بدون استخوان ۶ اونسی= ۴ قطعه
- سس سرکه و نمک گرم= ۳/۴ فنجان
- سالاد کلم فرانسوی =به دلخواه
طرز تهیه:
- فر را روی درجه ی ۴۵۰ گرم کرده و روی سینی نچسب فر روغن اسپری کنید .
- سفیده ی تخم مرغها و سس خردل را کف ظرفی با عمق کم پهن کنید. در ظرف دیگری پنیر و خرده نانها را خلوط حاصل را در ظرف دیگری پهن کنید.
- مرغها را در ظرف خرده نان و پنیر بغلتانید سپس در ظرف تخم مرغ و سس خردل فرو ببرید و بغلتانید و روی سینی فر قرار دهید.
- در دمای ۴۵۰ درجه به مدت پانزده دقیقه در فر قرار دهید. اگر میخواهید روی آنها طلایی شود ۱ دقیقه بیشتر بگذارید در فر بماند.
- غذا حاضر است و آن را با سس سرکه و نمک سرو کنید میتوانید برای تزئین از سالاد کلم هم استفاده کنید
برچسبها: پانکوی ایتالیایی
مطالب مرتبط