دستور پخت پانکوی ایتالیایی (مرغ سوخاری رژیمی )
توسط
مدیر
·
%22%20transform%3D%22translate(1.5%201.5)%20scale(3.00781)%22%20fill-opacity%3D%22.5%22%3E%3Cellipse%20fill%3D%22%236fe8be%22%20rx%3D%221%22%20ry%3D%221%22%20transform%3D%22matrix(-.51176%2022.55116%20-31.648%20-.7182%2053.2%2040.1)%22%2F%3E%3Cellipse%20fill%3D%22%23fff9fb%22%20rx%3D%221%22%20ry%3D%221%22%20transform%3D%22rotate(-141.6%20128.2%20-23)%20scale(19.43724%2021.63162)%22%2F%3E%3Cellipse%20fill%3D%22%23c4bcbe%22%20cx%3D%22151%22%20cy%3D%2236%22%20rx%3D%2270%22%20ry%3D%2270%22%2F%3E%3Cellipse%20fill%3D%22%23c3bdbf%22%20rx%3D%221%22%20ry%3D%221%22%20transform%3D%22matrix(1.92557%2011.75874%20-111.93261%2018.32967%2034.1%209.8)%22%2F%3E%3C%2Fg%3E%3C%2Fsvg%3E)
%22%20transform%3D%22translate(1.2%201.2)%20scale(2.34375)%22%20fill-opacity%3D%22.5%22%3E%3Cellipse%20fill%3D%22%231b0000%22%20rx%3D%221%22%20ry%3D%221%22%20transform%3D%22rotate(-99.5%20123.7%20-83.2)%20scale(43.98032%2071.80092)%22%2F%3E%3Cellipse%20fill%3D%22%23b3a99a%22%20cx%3D%2244%22%20cy%3D%22100%22%20rx%3D%2265%22%20ry%3D%22136%22%2F%3E%3Cellipse%20fill%3D%22%23fe7500%22%20rx%3D%221%22%20ry%3D%221%22%20transform%3D%22matrix(-4.12359%20-21.30029%2042.19385%20-8.16844%20235.7%20114.1)%22%2F%3E%3Cellipse%20fill%3D%22%234d6079%22%20rx%3D%221%22%20ry%3D%221%22%20transform%3D%22rotate(-25%20148.3%206.1)%20scale(34.53396%2044.37015)%22%2F%3E%3C%2Fg%3E%3C%2Fsvg%3E)
مواد لازم برای ۴ نفر:
- سفیده تخم مرغ=۳ عدد
- سس خردل=۱ قاشق سوپ خوری
- نان ایتالیایی خرد شده= یک فنجان
- پنیر پارمزان کم چرب= ۱/۴ فنجان
- مرغ پوست کنده بدون استخوان ۶ اونسی= ۴ قطعه
- سس سرکه و نمک گرم= ۳/۴ فنجان
- سالاد کلم فرانسوی =به دلخواه
طرز تهیه:
- فر را روی درجه ی ۴۵۰ گرم کرده و روی سینی نچسب فر روغن اسپری کنید .
- سفیده ی تخم مرغها و سس خردل را کف ظرفی با عمق کم پهن کنید. در ظرف دیگری پنیر و خرده نانها را خلوط حاصل را در ظرف دیگری پهن کنید.
- مرغها را در ظرف خرده نان و پنیر بغلتانید سپس در ظرف تخم مرغ و سس خردل فرو ببرید و بغلتانید و روی سینی فر قرار دهید.
- در دمای ۴۵۰ درجه به مدت پانزده دقیقه در فر قرار دهید. اگر میخواهید روی آنها طلایی شود ۱ دقیقه بیشتر بگذارید در فر بماند.
- غذا حاضر است و آن را با سس سرکه و نمک سرو کنید میتوانید برای تزئین از سالاد کلم هم استفاده کنید
برچسبها: پانکوی ایتالیایی
مطالب مرتبط