دستور پخت کتلت میگو

مواد لازم برای ۶ نفر:
- میگوی تازه: ۵۰۰ گرم
- شیر: نصف لیوان
- نان باگت: ۳ عدد
- تخم مرغ: ۲ عدد
- جعفری خرد شده: نصف لیوان
- روغن آب کرده: نصف لیوان
- نمک و فلفل: به اندازه کافی
طرز تهیه:
میگوهای پاک شده را با کمی نمک در مقداری آب به مدت ۵ دقیقه بجوشانید، سپس آن ها را در آبکش ریخته و بعد از این که آب آن رفت با چرخ گوشت، آن ها را چرخ کنید.
خمیر وسط نان باگت را بیرون آورده و آن ها را از الک رد کنید تا نرم شود و به صورت پودر دربیاید همه مواد را با هم مخلوط کرده(به جز روغن) و کاملا هم بزنید.روغن را در ماهی تابه ریخته و پس از این که گرم شد مقداری از خمیر را برداشته و با دست آن را پهن کنید و به شکل کتلت در روغن سرخ کنید.