سبز کردن عدس حدود ۲ تا ۳ هفته طول میکشد بنابراین اگر برای عید میخواهید عدس را سبز کنید توصیه میکنم از دو سه هفته قبل دست به کار شوید. عدس ها را داخل یک ظرف بریزید و روی آن را با آب پر کنید و در دمای اتاق بگذارید. به این شکل عدس چند روز باید بماند. فقط باید چند بار آن را بررسی کنید و اگر آب آن تمام شده بود دوباره به آن آب اضافه کنید اما این دفعه دیگر نیاز نیست عدس را در آب غرق کنید. بلکه بهتر است آب را روی آن اسپری کنید.
پس از چند روز، یک دستمال پارچه ای را خیس کنید و روی عدس ها بگذارید و ظرف عدس را در جایی کنار پنجره در معرض نور و هوای معتدل قرار دهید.
هر روز روی دستمال را با اسپری خیس کنید و یا عدس را به صورت کامل آب بکشید تا مرطوب بماند.