طرز تهیه فلافل عربی
موارد لازم:
- نخود خیس شده ۵۰۰ گرم
- سیر ۴ حبه
- آرد نخودچی۲ ق غ
- نمک ،فلفل ، ادویه ی دلخواه به میزان لازم
دستور پخت فلافل عربی
نخود را ۴۸ ساعت تو آب میگذاریم تا خیس بخورد البته روز دوم در یخچال میگذاریم و آبش را هم عوض میکنیم چون بوی بدی میدهد بعد وقتی که آبش رفت ۲-۳ بار چرخ میکنیم به همراه چند حبه سیر .در آخر برای نیم کیلو نخود ۲-۳ قاشق آرد میزنیم و نمک و کاری و زنجبیل و فلفل قرمز هر قدر که دوست دارید.
بعد تو یه ظرف روغن میریزیم در حدی که روی فلافل ها را بگیرد.
وقتی روغن حسابی داغ شد به اندازه ی یه قاشق از مواد برمیداریم و در روغن می اندازیم.