طرز تهیه جوجه کباب ترکی خاص و خوشمزه

چگونه سس جوجه کباب درست کنیم؟

جوجه کباب

مراحل درست کردن جوجه کباب ترکی با ماریناد ماست

در این مقاله  با طرز تهیه جوجه کباب ترکی آشنا می شوید. جوجه کباب ترکی با ماریناد ماست، یک غذای لذیذ و محبوب است که با ترکیبی از ماست، ادویه‌ها و آبلیمو، طعمی بی‌نظیر و خوشمزه به گوشت مرغ می‌بخشد. این روش باعث تردی و آبداری بیشتر کباب شده و طعمی خاص و دلپذیر ایجاد می‌کند.

طرز تهیه جوجه کباب ترکی :

این دستور کباب مرغ از یک ماریناد خوش طعم و بر پایه ماست استفاده می کند. من می خواهم فکر کنم که تمام مرغ هایی از گریل های آمریکایی بیرون می آیند مانند اینها خوشمزه، آبدار و لطیف خواهند بود. حتی کباب پزهای بی تجربه نیز می توانند نتایج چشمگیری ایجاد کنند! من مطمئن نیستم که این چقدر “ترکی” است – بر اساس ماریناد بره ای است که برای مدت طولانی استفاده می کردم.

مواد لازم برای کباب مرغ ترکیه ای :

ران مرغ بدون استخوان و بدون پوست، نصف شده (فیله ران مرغ)۱/۲۰۰ گرم
ماست یونانی با شیر کامل۱ فنجان
سیر خرد شده۶ حبه
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه فشرده یا بیشتر برای طعم دادن۲ قاشق غذاخوری
سس کچاپ۲ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز حلب۱ قاشق غذاخوری
 نمک کوشر۱ قاشق غذاخوری
زیره آسیاب شده۱ و نیم قاشق چایخوری
فلفل سیاه تازه آسیاب شده۱ قاشق چایخوری
پودر فلفل پاپریکا۱ قاشق چایخوری
دارچین آسیاب شده⅛ قاشق چایخوری

طرز تهیه جوجه کباب ترکی :

ماست، سیر، روغن زیتون، آب لیمو، سس کچاپ، تکه های فلفل قرمز، نمک، زیره سبز، فلفل سیاه، پاپریکا و دارچین را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.

مواد ماست را برای ماریناد ماست با هم مخلوط کنید.

فیله های ران مرغ را داخل مخلوط ماست بریزید و از همه طرف آن را کاملا بپوشانید. روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و ۲ تا ۸ ساعت در یخچال قرار دهید.

ران های مرغ را در ماریناد ماست قرار دهید.

یک گریل در فضای باز را برای حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید و توری را کمی روغن بزنید.

با استفاده از ۲ سیخ برای هر کباب، نیمی از ران های مرغ را روی هر جفت سیخ بکشید و یک شکل نسبتاً ضخیم ایجاد کنید.

کباب ها را روی گریل از قبل گرم شده قرار دهید. سعی نکنید آنها را بچرخانید تا زمانی که ۳ یا ۴ دقیقه شروع به جدا شدن از گریل کنند. کباب ها را برگردانید و طرف دیگر را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه کباب کنید. پخت و چرخاندن را ادامه دهید تا مرکز مرغ دیگر صورتی نباشد، می توانید از دماسنج پخت استفاده کنید. دماسنج را در مرکز قرار بدهید، باید حداقل ۱۶۵ درجه فارنهایت (۷۴ درجه سانتیگراد) را نشان دهد.

نکته :

می توانید تکه های ران مرغ را کوچکتر کنید و برای به سیخ کشیدن از یک سیخ استفاده کنید. اما در این روش مرغ ها آبدارتر می شوند.

سخن پایانی :

در پایان، جوجه کباب ترکی با ماریناد ماست یک انتخاب ایده‌آل برای دورهمی‌ها و مهمانی‌هاست که با طعم لذیذ و بافت نرم خود، لحظات خوشی را برای شما و عزیزانتان به ارمغان می‌آورد. این کباب را با نان تازه، سبزیجات یا برنج سرو کنید تا لذت بیشتری ببرید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *