طرز تهیه راتاتویی در ۱۰ دقیقه

راتاتویی

مواد لازم برای ۴ نفر

  • ۱ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
  • ۲ فلفل دلمۀ قرمز، باریک قاچ شده
  • ۲ حبه سیر، له شده
  • ۱ بادمجون کوچک
  • ۲ کدوی کوچک
  • یک قاشق سوپ‌خوری سرکۀ بالزامیک
  • ۳ گوجۀ متوسط، خرد شده

دستور پخت :

قدم اول: روغن را در یک ماهیتابۀ بزرگ و سنگین با حرارت متوسط گرم کنید. فلفل دلمه و سیر را به آن اضافه کنید. برای ۲ دقیقه آن را هم بزنید (تا زمانی که فلفل دلمه نرم شده باشد). در این بین، بادمجان را خرد کرده و کدو‌ها را از طول قاچ بزنید. بادمجان و کدو را اضافه کنید. برای ۲ دقیقۀ دیگر این ترکیب را هم زده و آن را بپزید (تا زمانی که سبزیجات نرم شده باشند).

قدم دوم: سرکه و گوجه را اضافه کنید. برای ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که سرکه بخار شده بود آنها رابپزید. ¼ آب سرد اضافه کنید. به میزان مورد نظر خود نمک و فلفل اضافه کنید. حرارت را کم کنید و بگذارید آب به نقطۀ جوش نزدیک شود. در آن را برای ۴ دقیقه بگذارید (یا تا زمانی که سبزیجات نرم و سس غلیظ شده باشد). حال می توانید راتاتویی خود را سرو کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *