طرز تهیه فلافل عربی

موارد لازم:

  • نخود خیس شده ۵۰۰ گرم
  • سیر ۴ حبه
  • آرد نخودچی۲ ق غ
  • نمک ،فلفل ، ادویه ی دلخواه به میزان لازم

دستور پخت فلافل عربی

نخود را ۴۸ ساعت تو آب میگذاریم تا خیس بخورد  البته روز دوم در یخچال میگذاریم و آبش را هم عوض میکنیم چون بوی بدی میدهد بعد وقتی که آبش رفت ۲-۳ بار چرخ میکنیم  به همراه چند حبه سیر .در آخر برای نیم کیلو نخود ۲-۳ قاشق آرد میزنیم و نمک و کاری و زنجبیل و فلفل قرمز هر قدر که دوست دارید.
بعد تو یه ظرف روغن میریزیم در حدی که روی فلافل ها را  بگیرد.
وقتی روغن حسابی داغ شد به اندازه ی یه قاشق از مواد برمیداریم و در روغن می اندازیم.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *