طرز تهیه سالاد آووکادو و کوینولا
مواد لازم :
- یک سوم فنجان کوینولا قرمز
- دو سوم فنجان آب
- یک فنجان گوجه فرنگی گیلاسی ، نصف شده از وسط
- نصف فنجان خیار خرد شده
- یک چهارم فنجان پیاز قرمز خرد شده
- دو قاشق غذا خوری آب لیمو
- نصف قاشق چای خوری زیره
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- دو فنجان برگ اسفناج
- یک آووکادو ، پوست کنده شده و قطعه قطعه شده
طرز تهیه :
کوینولا را درون یک قابلمه آب جوش با حرارت بالا میپزیم و حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه اجازه میدهیم تا پخته شود و سپس درون یخچال قرار میدهیم.
گوجه فرنگی ، خیار ، پیاز را درون کاسه ریخته و کوینولا سرد را اضافه میدهیم سپس آب لیمو ، زیره سبز ، نمک و فلفل را مخلوط کرده و به هم میزنیم.
پس از آن برگهای اسفناج را اضافه کرده و با برشهای آووکادو تزئین میکنیم.