طرز تهیه سالاد مکزیکی
مواد لازم :
- ۴۵۰ گرم نخود سفید ، شسته و خشک شده
- ۴۵۰ گرم لوبیا قرمز ، شسته و خشک شده
- دو فنجان دانههای ذرت منجمد
- نصف پیاز ، ریز تکه
- یک قاشق غذا خوری گشنیز تازه خرد شده
- دو عدد فلفل قرمز پودر شده
- یک عدد فلفل دلمه قرمز ، تکه
- سه قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
- یک قاشق چای خوری فلفل سیاه
- نمک به مقدار لازم
- نصف قاشق چای خوری عسل
طرز تهیه :
ابتدا نخود ، لوبیا و ذرت را درون یک قابلمه پر از آب میپزیم تا کاملا پخته شوند ، سپس آبکش کرده و اجازه دهید تا خنک شوند.
سپس در یک کاسه بزرگ نخود ، لوبیا ، ذرت ، پیاز ، گشنیز ، فلفل دلمه ، پودر فلفل ، روغن زیتون ، آب لیمو ، فلفل ، نمک و عسل را به طور کامل با هم مخلوط کنید.
در پایان برای تزیین سالاد میتوانید از چند تکه لیمو ترش استفاده نمایید.