طرز تهیه سوپ ذرت
ذرت یکی از تحفههای قاره آمریکا ست که امروزه تقریبا نبودن آن در بین انواع مواد غذایی قابل تصور نیست.سوپ ذرت علاوه بر خواص فراوان، بسیار سریع آماده میشود به شرطی که از کنسرو آن استفاده کنید.
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
- کنسرو ذرت: ۲ قوطی، ۸۰۰ گرم
- روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
- پیاز سفید متوسط: یک عدد، نگینیشده
- سیر: ۲ حبه، رنده شده
- فلفل سفید: یک قاشق غذاخوری (اختیاری)
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- آب مرغ: یکو نیم لیتر
- خامه: یکدوم پیمانه
طرز تهیه:
۱- روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کنید و پیاز را ۴ دقیقه در آن تفت دهید. سیر و پودر فلفل سفید را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
۲- سهچهارم ذرت را به قابلمه اضافه کنید و پس از ۳ دقیقه آب مرغ را به آن بیفزایید. هنگامی که سوپ به جوش آمد، شعله را کم کرده و در آن را ببندید. سوپ را ۲۰ دقیقه بپزید.
۳- به وسیله گوشتکوب برقی یا غذاساز سوپ را پوره کنید تا یکدست شود. ذرت باقیمانده را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. چند دقیقه قبل از سرو خامه را بیفزایید و مخلوط کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و در ظرف بکشید.
نکات:
۱ – به جای روغن مایع از۳ قاشق غذاخوری کره گیاهی استفاده کنید.
۲ – به جای پیاز از ۵-۶ عدد پیازچه درشت استفاده کنید.
۳ – برای تزیین از فلفل دلمهای سبز و قرمز نیز میتوانید استفاده کنید.
۴ – به جای پودر فلفل از ۲ تا ۳ عدد فلفل سبز یا قرمز تند ساطوری شده استفاده کنید.