طرز تهیه سویچه صدف
مدت زمان کلی : ۴۵ دقیقه
برای ۸ نفر
اطلاعات تغذیهای:
۶۳ کالری، ۲ گرم چربی، ۱۴ میلی گرم کلسترول،۰ گرم فیبر، ۷ گرم پروتئین، ۴ گرم کربوهیدرات، ۲۹۳ میلی گرم سدیم، ۰ میلی گرم آهن، ۸ میلی گرم کلسیم
شما میتوانید این غذا را با نان مکزیکی سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه سویچه:
- یک قاشق غذاخوری پیازچه سبز خرد شده
- یک حبه سیر خرد شده
- یک قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
- نصف فلفل دلمهای زرد
- نصف فلفل دلمهای قرمز
- دو قاشق چایخوری هالاپینیو(فلفل)
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- به میزان دلخواه زنجیبل
- آب دو عدد لیموی تازه
- یک قاشق غذاخوری روغن دانه انگور
- ۴۵۳ گرم صدف تمیز شده
طرز تهیه:
- پیازچه، سیر، گشنیز، فلفلهای دلمهای، هالاپینیو، یک چهارم قاشق چایخوری نمک، زنجبیل، آب لیمو و روغن را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. صدفها را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. روی آن را با کیسه پلاستیکی بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه تا ۳ ساعت در یخچال بگذارید. سپس با نمک و فلفل سیاه سرو نمایید.