طرز تهیه قزل آلای شکم پُر
مواد لازم برای ۴ نفر:
- قزلآلای درسته ۴ عدد
- آب لیموترش ۱ عدد
- نمک ۱ قاشق چایخوری
- سیر ۲ حبه
- شوید خشک ۴ قاشق چایخوری
- جعفری تازه ۴ قاشق چایخوری
- پنیر فتا ۲۰۰ گرم
- نمک و فلفل به میزان لازم
- ژامبون چرب ۲۰۰ گرم
- پیاز کوچک نگینی خرد شده ۲ عدد
- کره ۱ قاشق غذاخوری
- آب سبزیجات (قرص سبزیجات) ۱۲۵ میلیلیتر
طرز تهیه:
فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. شکم ماهی را شکاف دهید تا پهن شود. تیغ وسط را خارج کنید. داخل شکم ماهی را با آبلیمو و نمک مزهدار کنید. سیر را خرد کرده با سبزیجات، پنیر و نمک و فلفل مخلوط کنید و با این مواد شکم ماهی را پر کنید. ماهی را در ورقههای ژامبون درسته پیچیده و با نخ محکم کنید. ماهی را به مدت ۳۰ دقیقه در کره، داغ کرده داخل فر بگذارید تا مغز پخت شود.پیازهای نگینی را با کره سرخ کرده، آب سبزیجات را افزوده و به مدت ۵ دقیقه بگذارید تا بپزد. در مرحله پایانی پخت (۱۰ دقیقه آخر) روی ماهی بریزید.
این ماهی در کنار پوره سیبزمینی و کاهو سرو میشود.