۱ بسته( ۲۵۰ گرم) پنیر موتزارلای کم چرب، ریز خردشده
۱/۴ فنجان پنیر پارمزان، رنده شده
۱/۲ فنجان جعفری تازه، خردشده
۱ قاشق چایخوری نمک
۱/۸ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱ عدد تخم مرغ
۲۵۰ گرم رشتهی لازانیا
طرز تهیه:
فر را از قبل در دمای ۳۵۰ درجهی فارنهایت( ۱۷۵ درجه سانتی گراد) گرم نمائید.
قابلمهای بزرگ برداشته، روغن زیتون را درون آن بریزید روی حرارت ملایم قرار داده و اسفناج، پیاز، پونهی کوهی، ریحان و سیر را درون آن سرخ نمائید. سس اسپاگتی و آب را روی ترکیبات آماده شده بریزید؛ اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه بجوشند. کاسهای برداشته پنیر محلی، پنیر موتزارلا، پنیر پارمزان، جعفری، نمک، فلفل و تخم مرغ را مخلوط کنید.
مقدار کمی از سس لازانیا را کف ظرف مخصوص لازانیا بریزید. ۴ عدد رشتهی خام لازانیا را بر روی سس قرار دهید و روی آن را با سس بپوشانید. دوباره ۴ عدد رشتهی لازانیا روی سس قرار دهید و ۲/۱ سس لازانیا و ۲/۱ مخلوط پنیر را روی رشتههای لازانیا بریزید و دوباره لازانیا و سس و پنیر. لایهی روی کار باید سس باشد.
روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت ۵۵ دقیقه در فری که از قبل گرم نموده بودید، بپزید. فویل را برداشته و دوباره به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید فرایند پخت ادامه یابد. پیش از سرو اجازه دهید ۱۰ دقیقه استراحت نماید.