طرز تهیه مربا پرتقال ورقه شده

 مواد لازم برای تهیه مربا پرتقال :

–  پرتقال: ۱ کیلوگرم

–  شکر: ۱ کیلوگرم

–  آب یا آب پرتقال: ۴ پیمانه

–  جوهر لیمو: ۱/۴ قاشق چایخوری

مربا پرتقال

–  چگونگی تهیه مربا پرتقال :

پرتقال را بشویید ورقه کنید، آب آهک آماده را روی ورقه ها بریزید تا ۲۴ ساعت بماند سپس در آب معمولی (شیرین) ورقه ها را بگذارید چند ساعتی بماند.

هر نیم ساعت یکبار آب ورقه ها را عوض کنید تا آهک آن کاملا” گرفته شود سپس شکر و آب را روی حرارت بگذارید.

زمانی که شکر حل شد ورقه ها را اضافه کنید با حرارت کم بجوشد تا قوام آید جوهر لیمو را بریزید تا حل شود مربا را از روی حرارت بردارید.

طرز تهیه آب آهک:

آهک: ۱ لیوان

آب: ۵ لیوان

آهک را با آب مخلوط کنید چند ساعتی بماند تا آب آن زلال و شفاف شود سپس از آن استفاده می کنیم.

مطالب مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *