طرز تهیه میگوپلو با نخود فرنگی
مواد لازم:
- برنج ۵۰۰ گرم
- نخودفرنگی پخته ۲۵۰ گرم
- میگوی تمیز شده ۲۰۰ گرم
- پیاز متوسط ۱ تا ۲ عدد
- نمک، فلفل و ادویه به دلخواه
- گوجهفرنگی ۲ تا ۳ عدد
- زعفران به میزان لازم
- روغن مایع به میزان لازم
- کره ۲۵ گرم
طرز تهیه:
پیاز را خلال کنید و در ماهیتابهای با کمی روغن مایع مخصوص سرخ کردنی سرخ کنید. گوجهفرنگیهای نگینی خرد شده را نیز اضافه کنید و بعد نخودسبز پخته، نمک، فلفل و ادویه را بیفزایید و میگوهای تمیز شده را اضافه کنید. لازم به ذکر است که روش صحیح تمیز کردن میگو در شمارههای قبل مجله هنر آشپزی توضیح داده شده است.بعد از ۵ دقیقه مخلوط را از روی حرارت بردارید و کره و زعفران آب کرده را بیفزایید. برنج را آبکش کنید. لابهلای برنج آبکش شده از مخلوطی که آماده کردهاید بریزید و بگذارید دم بکشد. بعد از دم کشیدن در ظرف مخصوص بکشید و روی آن را با پیاز سرخ کرده و گوجهفرنگی نگینی شده تزیین کنید. نوش جان!