طرز تهیه نشاسته برای گلودرد و سرفه
گلو درد و سرفه از علائم شایع سرما خوردگی و آنفولانزا هستند. بسیاری از افراد در زمان ابتلا به بیماری سرماخوردگی در زمستان و پاییز در کنار داروها از درمان های خانگی و انواع دمنوش نیز کمک می گیرند.
مواد لازم
مواد لازم | مقدار |
آب | ۱ لیوان |
نشاسته | ۲ یا ۳ قاشق مرباخوری |
طرز تهیه نشاسته با آب جوش
- درون یک شیرجوش، یک لیوان آب سرد و دو یا سه قاشق نشاسته بریزید.
- نشاسته و آب را هم بزنید تا نشاسته درون آب حل شود.
- اکنون شیر جوش را روی حرارت ملایم قرار دهید تا معجون نشاسته غلیظ و شفاف گردد.
- در صورت تمایل می توانید این معجون را با کمی عسل مزه دار کنید.
طرز تهیه معجون نشاسته برای رفع گلودرد و سرفه
اگر می خواهید برای کودکتان معجون نشاسته تهیه کنید، به روش زیر عمل کنید:
مواد لازم
مواد لازم | مقدار |
شیر | ۱ لیوان |
نشاسته | ۱ قاشق غذاخوری |
عسل | به مقدار لازم |
دستور تهیه نشاسته با شیر و عسل
- ابتدا شیر را گرم کنید.
- یک قاشق مرباخوری نشاسته را در یک لیوان شیر گرم حل کنید.
- مقداری عسل به آن اضافه کنید و هم بزنید.
- با ترکیب این مواد یک نوشیدنی گرم و غلیظ به دست می آید که طعمی شبیه به فرنی دارد.
- این نوشیدنی باعث نرم شدن سینه میشود و خسخس سینه و سرفه را کاهش میدهد.
طرز تهیه حریره نشاسته برای درمان گرفتگی صدا
معجون نشاسته زیر به دلیل داشتن بادام و نشاسته ذرت برای رفع سرفه، ناراحتی حنجره و تنگی نفس مفید بوده و خلط آور است، بعلاوه سینه را نرم می کند و برای گلو درد مفید است. برای تهیه این معجون به روش زیر عمل کنید:
مواد لازم
مواد لازم | مقدار |
آب جوش | ۱ لیوان |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق مرباخوری |
عسل | مقدار لازم |
بادام پودر شده | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه معجون نشاسته ذرت و بادام
- نشاسته ذرت و دو قاشق غذا خوری آب سرد را ترکیب و حل کنید.
- اکنون نشاسته حل شده را با آب جوش مخلوط نمایید.
- مخلوط نشاسته و آب جوش را در شیر جوش ریخته و روی حرارت کم گاز مداوم هم بزنید تا بوی خامی نشاسته گرفته شود و زمانی که غلیظ شد و به غلظت مورد نظر رسید از روی حرارت بردارید.
- یک قاشق غذا خوری عسل و یک قاشق بادام آسیاب شده به این مواد اضافه کنید.
- نشاسته و سایر مواد را هم بزنید.
- حریره نشاسته را برای رفع علائم سرماخوردگی گرم بنوشید.
نکات مهم
- می توانید از نشاسته گل و گندم استفاده کنید.
- نشاسته تازه بخرید که طعم ترشی نداشته باشد.
- حرارت باید کم باشد تا فرنی غلیظ و بوی خامی آن برطرف شود.
- مصرف معقول این معجون برای خانم های باردار و کودکان نیز در صورت نداشتن حساسیت مشکلی ایجاد نخواهد کرد.