طرز تهیه نشاسته برای گلودرد و سرفه

نشاسته

گلو درد و سرفه از علائم شایع سرما خوردگی و آنفولانزا هستند. بسیاری از افراد در زمان ابتلا به بیماری سرماخوردگی در زمستان و پاییز در کنار داروها از درمان های خانگی و انواع دمنوش نیز کمک می گیرند.

نشاسته

مواد لازم

مواد لازممقدار
آب۱ لیوان
نشاسته۲ یا ۳ قاشق مرباخوری

طرز تهیه نشاسته با آب جوش

  1. درون یک شیرجوش، یک لیوان آب سرد و دو یا سه قاشق نشاسته بریزید.
  2. نشاسته و آب را هم بزنید تا نشاسته درون آب حل شود.
  3. اکنون شیر جوش را روی حرارت ملایم قرار دهید تا معجون نشاسته غلیظ و شفاف گردد.
  4. در صورت تمایل می توانید این معجون را با کمی عسل مزه دار کنید.

طرز تهیه معجون نشاسته برای رفع گلودرد و سرفه

اگر می خواهید برای کودکتان معجون نشاسته تهیه کنید، به روش زیر عمل کنید:

مواد لازم

مواد لازممقدار
شیر۱ لیوان
نشاسته۱ قاشق غذاخوری
عسلبه مقدار لازم

دستور تهیه نشاسته با شیر و عسل

  1. ابتدا شیر را گرم کنید.
  2. یک قاشق مرباخوری نشاسته را در یک لیوان شیر گرم حل کنید.
  3. مقداری عسل به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  4. با ترکیب این مواد یک نوشیدنی گرم و غلیظ به دست می آید که طعمی شبیه به فرنی دارد.
  5. این نوشیدنی باعث نرم شدن سینه می‌شود و خس‌خس سینه و سرفه را کاهش می‌دهد.

طرز تهیه حریره نشاسته برای درمان گرفتگی صدا

معجون نشاسته زیر به دلیل داشتن بادام و نشاسته ذرت برای رفع سرفه، ناراحتی حنجره و تنگی نفس مفید بوده و خلط آور است، بعلاوه سینه را نرم می کند و برای گلو درد مفید است. برای تهیه این معجون به روش زیر عمل کنید:

مواد لازم

مواد لازممقدار
آب جوش۱ لیوان
نشاسته ذرت۱ قاشق مرباخوری
عسلمقدار لازم
بادام پودر شده۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه معجون نشاسته ذرت و بادام

  1. نشاسته ذرت و دو قاشق غذا خوری آب سرد را ترکیب و حل کنید.
  2. اکنون نشاسته حل شده را با آب جوش مخلوط نمایید.
  3. مخلوط نشاسته و آب جوش را در شیر جوش ریخته و روی حرارت کم گاز مداوم هم بزنید تا بوی خامی نشاسته گرفته شود و زمانی که غلیظ شد و به غلظت مورد نظر رسید از روی حرارت بردارید.
  4. یک قاشق غذا خوری عسل و یک قاشق بادام آسیاب شده به این مواد اضافه کنید.
  5. نشاسته و سایر مواد را هم بزنید.
  6. حریره نشاسته را برای رفع علائم سرماخوردگی گرم بنوشید.

نکات مهم

  • می توانید از نشاسته گل و گندم استفاده کنید.
  • نشاسته تازه بخرید که طعم ترشی نداشته باشد.
  • حرارت باید کم باشد تا فرنی غلیظ و بوی خامی آن برطرف شود.
  • مصرف معقول این معجون برای خانم های باردار و کودکان نیز در صورت نداشتن حساسیت مشکلی ایجاد نخواهد کرد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *