طرز تهیه پنکیک با روغن زیتون؛ خیلی خوشمزه است

پنکیک پروتئینی زنجبیلی

پنکیک با روغن زیتون صبحانه ای مقوی و سبک است که برای ایجاد تنوع در صبحانه های معمولی گزینه مناسب و خوشمزه ای می باشد.

طرز تهیه پنکیک با روغن زیتون

برای ایجاد تنوع در طرز تهیه پنکیک صبحانه، میتوانید از روغن زیتون استفاده کنید تا نتیجه کارتان، پنکیکی بسیار لطیف و سبک تر باشد. دستور تهیه این نوع پنکیک تفاوت چندانی با دستور تهیه های قبلی عنوان شده ندارد و میتوانید به راحتی آن را آماده کنید.

طرز تهیه پنکیک

طرز تهیه

  1. آردی که ۲ بار الک شده را به همراه شکر، بکینگ پودر، نمک و جوش شیرین داخل یک کاسه بزرگ بریزید.
  2. تمام مواد را با هم ترکیب کنید تا خوب مخلوط شوند.
  3. در ظرف دیگری شیر، تخم مرغ و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید.
  4. مخلوط شیر و تخم مرغ را کمی با همزن بزنید تا خوب ترکیب شوند.
  5. ترکیب شیر، تخم مرغ و روغن زیتون را به آرامی به باقی مواد اضافه کنید.
  6. مواد را کم کم و همراه با هم زدن انجام دهید تا خمیرتان گلوله گلوله نشود.
  7. پس از آنکه مواد به خوبی با هم مخلوط شدند، دست از هم زدن بردارید و اجازه دهید مایع پنکیک شما کمی استراحت کند.
  8. مقداری روغن به تابه اضافه کنید و روی حرارت گاز قرار دهید.
  9. خمیر را در اندازه های مناسب داخل تابه بریزید تا شروع به طلایی شدن کنند.
  10. پس از طلایی شدن پنکیک ها، برگردانید و اجازه دهید طرف دیگر آن نیز طلایی-قهوه ای شود.

پنکیک خوشمزه شما آماده است، نوش جانتان.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *