طرز تهیه پیتزا کوینولا – بدون گلوتن
خمیر پیتزای ساخته شده از کینوا:
برای ۸ نفر
مقدار کالری:۲۱۶
مقدار چربی:۶٫۵ گرم
کربوهیدرات:۲۹٫۳ گرم
قند: ۳٫۶ گرم
فیبر:۳٫۵ گرم
پروتئین :۸٫۹ گرم
زمان آماده سازی:۴۵ دقیقه
زمان پخت:۲۵ دقیقه
زمان کل: یک ساعت و ده دقیقه
مواد لازم:
- سه چهارم پیمانه آب گرم
- دو و یک چهارم قاشق چایخوری مخمر
- دو قاشق چایخوری عسل
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
- دو پیمانه+ دو قاشق غذاخوری آرد کینوا
- یک قاشق غذاخوری تخم کتان آرد شده
- سه چهارم قاشق چایخوری نمک
- یک قاشق چایخوری پودر سیر
- یک دوم قاشق چایخوری پونه خشک شده
- یک دوم قاشق چایخوری آویشن خشک
مواد لازم برای روی پیتزا:
- یک سوم پیمانه سس پیتزا
- یک چهارم پیمانه پیاز خرد شده
- نصف فلفل خرد شده
- سه چهارم پیمانه موزارلای خرد شده
- ۱۰ برش از پپرونی بوقلمون
- یک دوم پیمانه گوجه فرنگی
برای تزیین:
تکههای خرد شده فلفل قرمز، ریحان و پنیر پارمسان
طرز تهیه:
- ابتدا آرد کینوا را کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. برای اینکار، آرد را در یک ظرف بزرگ بریزید و بر روی شعله ملایم بگذارید و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه با یک قاشق چوبی هم بزنید.
- در حالیکه آرد کینوا در حال تفت خوردن است، سه چهارم پیمانه آب گرم را داخل کاسه بزرگی بریزید و مخمر و عسل را به آن بیفزایید و اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه در همین حالت بمانید. سپس آرد ، تخم کتان آرد شده، نمک، پودر سیر، پونه و آویشن را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- خمیر را از کاسه خارج کنید و روی سطح تمیزی قرار دهید. خمیر را به مدت ۵ دقیقه ورز دهید . سپس کاسه را با روغن زیتون چرب کنید و خمیر را داخل کاسه بگذارید. یک کیسه پلاستیکی روی خمیر قرار دهید اجازه دهید نیم ساعت در همین حال بماند.
- فر را از قبل با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. کاغذ روغنی را با روغن زیتون چرب کنید.
- خمیر پیتزا را به شکل مستطیل بزرگ در بیاورید و روی کاغذ بگذارید. آن را به مدت ۱۲ دقیقه بپزید. در نهایت سس، پیاز، فلفل ، پنیر، زیتون، پپرونی و گوجه فرنگی را روی آن قرار دهید و به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه بپزید. از فر خارج کنید و اجازه دهید سرد شد. سپس آن را سرو کنید.