طرز تهیه پیتزا کوینولا – بدون گلوتن

خمیر پیتزای ساخته شده از کینوا:

برای ۸ نفر

مقدار کالری:۲۱۶

مقدار چربی:۶٫۵ گرم

کربوهیدرات:۲۹٫۳ گرم

قند: ۳٫۶ گرم

فیبر:۳٫۵ گرم

پروتئین :۸٫۹ گرم

زمان آماده سازی:۴۵ دقیقه

زمان پخت:۲۵ دقیقه

زمان کل: یک ساعت و ده دقیقه

مواد لازم:

  • سه چهارم پیمانه آب گرم
  • دو و یک چهارم قاشق چایخوری مخمر
  • دو قاشق چایخوری عسل
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • دو پیمانه+ دو قاشق غذاخوری آرد کینوا
  • یک قاشق غذاخوری تخم کتان آرد شده
  • سه چهارم قاشق چایخوری نمک
  • یک قاشق چایخوری پودر سیر
  • یک دوم قاشق چایخوری پونه خشک شده
  • یک دوم قاشق چایخوری آویشن خشک

مواد لازم برای روی پیتزا:

  • یک سوم پیمانه سس پیتزا
  • یک چهارم پیمانه پیاز خرد شده
  • نصف فلفل خرد شده
  • سه چهارم پیمانه موزارلای خرد شده
  • ۱۰ برش از پپرونی بوقلمون
  • یک دوم پیمانه گوجه فرنگی

برای تزیین:

تکه‌های خرد شده فلفل قرمز، ریحان و پنیر پارمسان

طرز تهیه:

  1. ابتدا آرد کینوا را کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. برای اینکار، آرد را در یک ظرف بزرگ بریزید و بر روی شعله ملایم بگذارید و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه با یک قاشق چوبی هم بزنید.
  2. در حالیکه آرد کینوا در حال تفت خوردن است، سه چهارم پیمانه آب گرم را داخل کاسه بزرگی بریزید و مخمر و عسل را به آن بیفزایید و اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه در همین حالت بمانید. سپس آرد ، تخم کتان آرد شده، نمک، پودر سیر، پونه و آویشن را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  3. خمیر را از کاسه خارج کنید و روی سطح تمیزی قرار دهید. خمیر را به مدت ۵ دقیقه ورز دهید . سپس کاسه را با روغن زیتون چرب کنید و خمیر را داخل کاسه بگذارید. یک کیسه پلاستیکی روی خمیر قرار دهید اجازه دهید نیم ساعت در همین حال بماند.
  4. فر را از قبل با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. کاغذ روغنی را با روغن زیتون چرب کنید.
  5. خمیر پیتزا را به شکل مستطیل بزرگ در بیاورید و روی کاغذ بگذارید. آن را به مدت ۱۲ دقیقه بپزید. در نهایت سس، پیاز، فلفل ، پنیر، زیتون، پپرونی و گوجه فرنگی را روی آن قرار دهید و به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه بپزید. از فر خارج کنید و اجازه دهید سرد شد. سپس آن را سرو کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *