طرز تهیه چیز کیک کدو حلوایى به صورت دو رنگ

مواد لازم برای لایه بیسکویتی:
کره: ۱۰۰گرم
بیسکویت ساده: ۲۵۰گرم
دارچین: ۲ قاشق چایخوری
مواد لازم لایه چیز کیک:
پنیرخامهای: ۲۴۰گرم
تخممرغ: ۲ عدد
شکر: یکدوم پیمانه
پوره کدو: یکدوم پیمانه
وانیل: یکدوم قاشق چایخوری
دارچین و جوزهندی: به میزان لازم
ژلاتین: ۲ قاشق سوپخوری
روش تهیه:
برای لایه بیسکویتی: کره را کاملا ذوب کنید. سپس بیسکویت را در دستگاه غذاساز کاملا پودر کنید و به آن دارچین و کره را بیفزایید. مواد را به کمک دست در یک قالب که از قبل آن را کاملا چرب کردهاید پرس کرده و با دست فشار دهید تا منسجم شوند. سپس آن را در یخچال برای ۳۰ دقیقه قرار دهید.
برای لایه مواد چیزکیک:
پنیر خامهای و تخممرغ را بزنید تا یکدست شوند و سپس به آن شکر و وانیل را بیفزایید و هم بزنید تا مواد یکدست شده و شکر در مواد دیده نشود.
مواد را به دو بخش تقسیم کنید. به لایه اول یک قاشق سوپخوری ژلاتین حل شده در یکچهارم پیمانه آب را اضافه کرده و روی لایه بیسکویتی قرار دهید و ۲ ساعت زمان دهید تا خودش را بگیرد.
سپس به لایه دوم پوره کدو حلوایی، دارچین و جوزهندی را افزوده و باقی ژلاتین حل شده در آب را بیفزایید و روی لایه سفید دهید و سپس ۴ ساعت زمان دهید تا مواد کاملا خود را بگیرد.
چیز کیک را خارج کرده و حتما با خامه یا یک اسکوپ بستنی وانیلی سرو کنید.
نکته:
برای تهیه چیزکیک کدو حلوایی حتما از قالب کمربندی استفاده کنید.
این چیز کیک تا یک هفته در یخچال با پوشش قابل نگهداری بوده و خشک نمیشود.