طرز تهیه کارامل شکلاتی

مواد لازم :
- ۴۲۰ گرم کارامل بسته بندی
- ۳۶۰ گرم شیر خشک
- ۵۰۰ گرم شکلات مخلوط کیک
- شش قاشق غذاخوری ذوب شده کره
- یک فنجان تراشه های شکلات
- ۱۲۰ گرم گردو
طرز تهیه :
ابتدا فر را روشن کرده و فر را بر روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) قرار میدهیم و ظرف پخت را به خوبی چرب میکنیم.
کارامل را درون ماهیتابه باز کرده و دو قاشق شیر خشک اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا ذوب شود.
سپس در یک کاسه جداگانه شیر خشک باقی مانده را با کره ذوب شده و شکلات مخلوط کیک را مخلوط کرده و به خوبی هم میزنیم.
و نیمی از این مخلوط را به تابه اضافه کرده و ۱۰ دقیقه میپزیم و پس از آن تراشههای شکلات را نم نم روی مواد میپاشیم و نیمی دیگر مواد را نیز اضافه میکنیم و درون فر قرار میدهیم.
و درون فر ۲۰ دقیقه اجازه میدهیم تا پخته شود و سپس با گردو تزیئن میکنیم.