طرز تهیه کلم بروکلی لیموئی، سرخ شده

کلم بروکلی لیموئی، سرخ شده

مواد لازم برای ۴ نفر

  • ۱ و ½ قاشق سوپ‌خوری روغن گیاهی
  • ۱/۳ لیوان خلال بادام
  • ۵۰۰ گرم کلم بروکلی
  • ۱ قاشق سوپ‌خوری آب
  • ۱ لیمو

طرز تهیه

قدم اول: کلم بروکلی را به گل‌های کوچک تقسیم کنید. پوست لیمو را هم رنده کرده و آب آن را در لیوانی بگیرید.

قدم دوم: ماهیتابه را بروی دمای متوسط گرم کنید. دو قاشق چای‌خوری روغن را همراه با بادام به آن اضافه کنید. برای ۲ دقیقه یا تا زمانی که بادام‌ها طلایی شوند آنها را هم بزنید. سپس بادام را خارج کرده و کنار بگذارید.

قدم سوم: شعله را روی زیاد قرار دهید. یک قاشق باقیمانده از روغن را اضافه کنید. آن را تکان دهید تا کاملا آغشته به روغن شود. بروکلی را اضافه کنید. برای ۱ دقیقه آن را هم بزنید. سپس آب را اضافه کنید و در ماهیتابه را بگذارید. برای ۳۰ تا ۴۰ ثانیه یا تا زمانی که بروکلی به رنگ سبز روشن در آمد، آن را بپزید.

قدم چهارم: ماهیتابه را از روی گاز بردارید. پوست رنده شدۀ لیمو، ¼ لیوان از آب لیمو و خلال بادام را به آن اضافه کنید. هم بزنید و سرو کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *