طرز تهیه کلم بروکلی لیموئی، سرخ شده

مواد لازم برای ۴ نفر
- ۱ و ½ قاشق سوپخوری روغن گیاهی
- ۱/۳ لیوان خلال بادام
- ۵۰۰ گرم کلم بروکلی
- ۱ قاشق سوپخوری آب
- ۱ لیمو
طرز تهیه
قدم اول: کلم بروکلی را به گلهای کوچک تقسیم کنید. پوست لیمو را هم رنده کرده و آب آن را در لیوانی بگیرید.
قدم دوم: ماهیتابه را بروی دمای متوسط گرم کنید. دو قاشق چایخوری روغن را همراه با بادام به آن اضافه کنید. برای ۲ دقیقه یا تا زمانی که بادامها طلایی شوند آنها را هم بزنید. سپس بادام را خارج کرده و کنار بگذارید.
قدم سوم: شعله را روی زیاد قرار دهید. یک قاشق باقیمانده از روغن را اضافه کنید. آن را تکان دهید تا کاملا آغشته به روغن شود. بروکلی را اضافه کنید. برای ۱ دقیقه آن را هم بزنید. سپس آب را اضافه کنید و در ماهیتابه را بگذارید. برای ۳۰ تا ۴۰ ثانیه یا تا زمانی که بروکلی به رنگ سبز روشن در آمد، آن را بپزید.
قدم چهارم: ماهیتابه را از روی گاز بردارید. پوست رنده شدۀ لیمو، ¼ لیوان از آب لیمو و خلال بادام را به آن اضافه کنید. هم بزنید و سرو کنید.