طرز تهیه کلوچه شیرین

مواد لازم :
- یک و یک چهارم فنجان شکر سفید
- یک فنجان کره
- سه زرده تخم مرغ
- یک قاشق چای خوری عصاره وانیل
- دو و نیم فنجان آرد همه منظوره
- یک قاشق چای خوری جوش شیرین
- نصف قاشف چای خوری خامه
طرز تهیه :
ابتدا فر را بر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار میدهیم و ظرف فر را روغن کاری میکنیم.
شکر و کره را با هم مخلوط کرده و به زرده هم زده شده تخم مرغ و وانیل اضافه میکنیم.
سپس آرد ، جوش شیرین و خامه را به تدریح اضافه کرده و هم میزنیم تا به شکل خمیر در آید و سپس به اندازه توپهای دو اینچی در آورده و با ته لیوان صاف کرده و درون سینی فر قرار داده و به مدت ۱۰ تا ۱۱ دقیقه درون فر قرار میدهیم.