طرز تهیه کیک پرتغالی ژلهای
توسط
مدیر
·
%22%20transform%3D%22translate(1.5%201.5)%20scale(3.00781)%22%20fill-opacity%3D%22.5%22%3E%3Cellipse%20fill%3D%22%236fe8be%22%20rx%3D%221%22%20ry%3D%221%22%20transform%3D%22matrix(-.51176%2022.55116%20-31.648%20-.7182%2053.2%2040.1)%22%2F%3E%3Cellipse%20fill%3D%22%23fff9fb%22%20rx%3D%221%22%20ry%3D%221%22%20transform%3D%22rotate(-141.6%20128.2%20-23)%20scale(19.43724%2021.63162)%22%2F%3E%3Cellipse%20fill%3D%22%23c4bcbe%22%20cx%3D%22151%22%20cy%3D%2236%22%20rx%3D%2270%22%20ry%3D%2270%22%2F%3E%3Cellipse%20fill%3D%22%23c3bdbf%22%20rx%3D%221%22%20ry%3D%221%22%20transform%3D%22matrix(1.92557%2011.75874%20-111.93261%2018.32967%2034.1%209.8)%22%2F%3E%3C%2Fg%3E%3C%2Fsvg%3E)

مواد لازم برای تهیه کیک پرتغالی:
- یک بسته پودرکیک پرتغال
- یک بسته پودر ژله پرتغال
- یک پیمانه آب جوش
- یک بسته پودینگ وانیلی
- یک پیمانه شیر
- یک قاشق چایخوری وانیل
- یک قاشق چایخوری عصاره پرتغال
- خامه
طرز تهیه:
- ابتدا پودر کیک را بر اساس دستور روی بسته بندی آماده کنید.
- بعد از اینکه کیک آماده شد، از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شود.
- حالا پودر ژله را در یک پیمانه آب جوش بریزید و روی کیک قرار دهید.
- اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه در همین حالت باقی بماند و خنک شود.
- در یک کاسه بزرگ، پودینگ وانیلی را با یک پیمانه شیر مخلوط کنید.
- عصاره پرتغال و وانیل را در کاسه بریزید .
- ماده آماده شده را روی کیک بریزید و به مدت ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار دهید و با خامه تزیین کنید. نوش جان
برچسبها: کیک پرتغالی ژلهای
مطالب مرتبط