همزاد

جفت روحی

انواع همزاد:

انواع همزاد‌ها از نظر نوع:

همزاد آتشین (ازنوع آتش)

همزاد بادی (از نوع باد)

همزاد خاکی (از نوع خاک)

همزاد آبی (از نوع آب)

انواع همزاد‌ها از نظر خلق و خو:

همزاد خوب:

این نوع همزاد خوبی‌ها و نیکی را به شخص برابر خود جاری می‌کند.

همزاد بد:

این همزاد بدی‌ها را به سمت شخص برابر خود می‌آورد.

همزاد برابر:

این نوع همزاد رفتار و خلق و خویی همانند و برابر با شخص دارد و هیچ تاثیری بر زندگی او ندارد.

این همزاد چیست؟

این نوع جن همیشه در کنار انسان‌ها فقط می‌تواند زندگی کند، ولی نه قابل رویت است و نه قابل احساس شاید شنیده باشید که هنگام ریختن آب جوش روی زمین و جایی و یا آب روی آتش ریختن بسم الله بگویید. همانطور که گفتیم همزاد‌ها دور و بر ما وجود دارند، اما ما نمی‌توانیم آن‌ها را ببینیم؛

مزاحمت‌های همزادها:

مزاحمت‌های اجنیان به صورت‌های گوناگون است:

خواب را از شخص می‌گیرد و به تعبیر علمای علوم غریبه «عقد النوم» شده است.

انسان را از لذت زناشویی دور می‌کند.

 روابط خواستگار‌ها را به هم می‌زند (از روی حسادت).

در تمام کار‌های طرف گره ایجاد می‌کند.

 روزی شخص را کم می‌کند.

 بیماری‌های متعدد برای شخص به وجود می‌آورد.

انسان که به دنیا می آید یک نفر از خانواده جنی هم بدنیا می آید یا جنی بنام همزاد در کنار او قرار می گیرد که با جناح های دیگر فرق می کند در حالت عادی نه کاری به ما دارد و مشکلی برای ما ندارد.

به این دلیل که در یک لحظه بدنیا می‌آیند به آن همزاد می‌گویند و هر چند هم معتقدند، چون خود را شبیه ما می‌کند نامش را همزاد گذاشتند. و این همزاد در کنار زندگی می‌کند و ممکن است همزادهای اجداد نیز در دورو بر ما زندگی کنند و فرزندانی هم داشته باشند.

آیا درست است که هر انسانی یک همزاد دارد؟

در روایات آمده است که خداوند متعال به ابلیس فرمود: فرزندی به آدم نمی‌دهم جز این که مانندش را به تو دهم، و هر آدمی، هم زاد شیطانی دارد.

شاید شنیده باشید که هنگام ریختن آب جوش روی زمین و محل و روی آتش ریختن بسم الله بیان کنید. آنچه گفتیم همزادها دور و بر ما وجود دارند، اما ما نمی‌توانیم آن‌ها را ببینیم. بنابراین ممکن است روی آن‌ها بریزیم و به آن‌ها آسیب برسانیم و یا حتی آن‌ها را بکشند و باعث شوند که آن‌ها ما را اذیت کنند. با گفتن بسم الله آن‌ها را از اطراف خود می‌کنیم.

خیلی از افراد هم این موارد را دارند، ولی همزاد نمی‌توانند توسط شخصی سحر می‌شوند و تمام این حالات را در شخص می‌آیند. زیرا در سحر هم دقیقا اجنه دارند.

بعضی اوقات تصرفات جنیان به عمل شخصی دارد مانند زنی که خواسته یا ناخواسته بدون گفتن نام خدا آبی را در مکانی که مسکن اجنیان اطفال آن ها و یا پیران و جوانان آنها را می ریزد که باعث صدمه به آنها می شود که در این صورت جن ها دست به انتقام می زنند. می‌زند مثلاً نمی‌گذارند آن فرد بچه دار شود. در همان ابتدای انعقاد نطفه بچه را سقط کنند که برای این فرد لازم است چله بُری شود.

آمدن کلمه‌ی قرین به معنای همزاد در قرآن:

کلمه‌ی قرین چند بار در قرآن آمده و به معانی مختلف از جمله دوست، همنشین یا همراز ترجمه شده است. اما همه سوره هایی که در آن کلمه قرین آورده شده مقصود همزاد نیست. تنها در دو سوره قرآن کریم (سوره ذخیره و سوره ق) می‌توانم مناسبی را برای همزاد پیدا کنم. در سوره‌ای ذخیره می‌خوانیم:

وَمَن یَعْشُ عَن ذِکْرِ الرَّحْمَٰنِ نُقَیِّضْ لَهُ شَیْطَانًا فَهُوَ لَهُ قَرِینٌ (۳۶) وَ إِنَّهُمْ لَیَصِدُّونَ (۳۶) وَ إِنَّهُمْ لَیَصِدَونَ (۳۶) وَإِنَّهُمْ لَیَصِدَونَ.

هر دو طرف از هر طرف ﺍﺯ ﯾﺩ ﺍﺍ ﺭﻭ ﺍ ﺍﺍﺩﺍﻥ . (۳۶) ﻭ ﺁﻧﻬﺎ (ﺷﻴﺎﻃﻴﻦ) ﺍﻳﻦ ﮔﺮﻭﻩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺭﺍﻩ ﺧﺪﺍ ﺑﺎﺯ ﻣﻰ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﺩﺭ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﻰ ﮔﻤﺎﻥ ﻣﻰ ﻣﻰ ﻫﺪﺍﻳﺖ ﻳﺎﻓﺘﮕﺎﻥ ﺣﻘﻴﻘﻰ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻫﺴﺘﻨﺪ. (۳۷)

در این دو آیه می‌خوانیم که شیاطین همراه کسی می‌شوند که از خداوند (نماز و قرآن) چشم پوشی می‌کنند. کلمه‌ی قرین در اینجا یعنی دوست و همراهی است که همیشه با فرد خواهد ماند. آیات کنونی سوره‌های «ق» که مرتبط با همزاد است را می‌کنیم:

وَجَاءَتْ کُلُّ نَفْسٍ مَّعَهَا سَائِقٌ وَشَهِیدٌ (۲۱) لَّقَدْ کُنتَ فِی غَفْلَهٍ مِّنْ هَٰذَا فَکَشَفْنَا عَنکَ غِطَاءَکَ فَبَصَرُکَ الْیَوْمَ حَدِیدٌ (۲۲) وَقَالَ قَرِینُهُ هَٰذَا مَا لَدَیَّ عَتِیدٌ (۲۳) أَلْقِیَا فِی جَهَنَّمَ کُلَّ کَفَّارٍ عَنِیدٍ (۲۴) مَّنَّاعٍ لِّلْخَیْرِ مُعْتَدٍ مُّرِیبٍ (۲۵) الَّذِی جَعَلَ مَعَ اللَّهِ إِلَٰهًا آخَرَ فَأَلْقِیَاهُ فِی الْعَذَابِ الشَّدِیدِ (۲۶) قَالَ قَرِینُهُ رَبَّنَا مَا أَطَهُوَتَی (۲۶)

هر چه هست. (۲۱) (ﺑﻪ ﺍﻭ ﺧﻄﺎﺏ ﻣﻰ ﺷﻮﺩ) ﺗﻮ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﺻﺤﻨﻪ (ﻭ ﺩﺍﺩﮔﺎﻩ ﺑﺰﺭﮒ) ﻏﺎﻓﻞ ﺑﻮﺩﻯ، ﻭ ﻣﺎ ﭘﺮﺩﻩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﭼﺸﻢ ﺗﻮ ﻛﻨﺎﺭ ﺯﺩﻳﻢ، ﻭ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﭼﺸﻤﺖ ﻛﺎﻣﻠﺎ ﺗﻴﺰ ﺑﻴﻦ ﺍﺳﺖ! (۲۲) فطرت هلهمنانسین ﺍﻭ میﻰ می‌باشند. (۲۳) (نسخهﺍﻭ ﻥ ﻥ ﻣﻰ ﺩ ﺩﺭ ﺩﺭ ﺩﺭ ﺩﺭ ﺩﺭ ﺩﺭ ﺩﺭ ﺩﺭ ﺩﺭ ﺩﺭ ﺩﺭ ﺩﺭ ﺩﺭ ﺩﺭ ﺩﺭ ﺩﺭ ﺑﯿﻜﻜنگﯾﺍ ﻭ ﺠوﺝ ﺭﺍ است. (۲۴) ﺁﻥ ﺁﻥ ﺁﻥ ﺁﻥ ﺁﻥ ﺁﻥ ﺁﻥ ﺁﻥ . (٢۵) (۲۶) ﻭ ﻫﻤﻨﺸﻴﻨﺶ ﺍﺯ ﺷﻴﺎﻃﻴﻦ ﻣﻰ ﮔﻮﻳﺪ: ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺍ ﻣﻦ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻃﻐﻴﺎﻥ ﻭﺍ ﻧﺪﺍﺷﺘﻢ ﻟﻜﻦ ﺍﻭ ﺩﺭ ﺩﺭ ﺩﻭﺭ ﻭ ﺑﻮﺩ ﺑﻮﺩ. (۲۷)

در آیات بالا می‌بینیم که در روز قیامت همراه هر انسانی دو نفر وارد دادگاه عدل الهی می‌شوند. قرین اول که از فرشتگان می‌گوید این نامه اعمال اوست و آن را تقدیم خداوند می‌کند (هیچ گونه افشاگری نمیکند)، اما قرین دوم که از شیاطین است و مخصوصاً خوف از پروردگار دارد، سعی می‌کند همه چیز را به انسان بیاندازد و می‌گوید. من او را گمراه نکردم بلکه خودش را در گمراهی به سر می‌برد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *