چگونه آش شله قلمکار درست کنیم؟

چگونه آش شله قلمکار درست کنیم؟

مواد لازم:

۱ـ گوشت: ۵۰۰ گرم

۲ـ سبزی آش: ۱ کیلو

۳ـ عدس:۱ پیمانه

۴ـ لوبیا سفید: نصف پیمانه

۵ـ نخود: نصف پیمانه

۶ـ برنج: ۲ پیمانه

۷ـ پیاز:۲ عدد

۸ـ نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار کافی


روش تهیه:

حبوبات را از چند ساعت قبل خیس کنید. ابتدا گوشت و پیاز را سرخ کرده و زرد چوبه را به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد. سبزی را خورد کرده و وقتی گوشت نیم پز شد حبوبات را اضافه کنید و بعد از اینکه گوشت کامل پخت سبزی را اضافه نمایید. باید شعله را کم کنید و مدت پخت را طولانی کنید و در این مدت آن را به خوبی هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند و جا بیفتند. نمک و فلفل را در انتها اضافه کنید. بعد از اینکه آش آماده شد می توانید آن را با پیاز داغ و نعنا داغ تزیین نمایید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *